Fostul șef al Milanului și al Ligii Profesioniste din Italia, Adriano Galliani a fost pus de Berlusconi să facă a o superechipă la Monza. Zlatan era principalul obiectiv după promovarea în Serie B. Galliani a exolicat pentru ziarul Corriere della Sera de a picat transferul.
Visul s-a terminat! Zlatan nu va veni la noi. Va începe o criză economică fără precedent și trebuie să ne adaptăm. Sezonul viitor va fi de sacrificiu pentru toată lumea, iar de transferul lui Zlatan nu se pune problema
Liga
Pique și-a ales favoritul între Mbappe și Haaland! Cine e fotbalistul pe care îl consideră mai bun
09/05/2022 LA 09:05

Monza și ambiția lui Berlusconi

Suedezul își termină contractul cu Milan în vară și în urmă cu o lună a primit o propunere pentru a semna pe doi ani cu Monza. Echipa lui Berlusconi este antrenată de fostul tehnician al Milanului Brocchi și are 6 jucători împrumutați din Serie A. Monza este prima în Serie C, cu un avans de 16 puncte fața de următoarea clasată.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Cine se va ocupa de Haaland&Co după moartea lui Raiola! Starul așteptat să se implice în afacere
02/05/2022 LA 04:55
Fotbal
Mino Raiola nu și-a măsurat niciodată cuvintele! 5 declarații memorabile ale agentului decedat ieri
01/05/2022 LA 13:33