Conducerea lui Dinamo a decis să sesizeze Federația Română de Fotbal cu privire la dreptul de joc al lui Andrei Vlad la meciul tur cu FCSB din semifinalele Cupei României, pierdut pe teren propriu cu 0-3. "Câinii roșii" au aflat că goalkeeperul "roș-albaștrilor” n-ar fi avut drept de joc pentru acea partidă, din cauza cumului de cartonașe galbene.
Vlad avea două cartonaşe galbene primite în "optimi" şi "sferturi". Regulamentul Disciplinar al Federaţiei prevede însă că avertismentele sunt anulate înainte de sferturile de finală.În schimb, în ROAF momentul anulării cartonașelor galbene este înainte de optimile de finală. Mai mult, apelul "câinilor" are șanse mici de izbândă și pentru că sesizarea n-a fost făcută imediat după meci, așa cum scrie în regulament.
Totuși, oficialii lui Dinamo nu renunță. "Prezentele norme regulamentare se vor aplica cu precădereî în situația de necorelare sau de contradicție cu normele existente în Regulamentul Disciplinar privind această competiție". "Cu precădere, "cu prioritate" adică. Asta înseamnă că acest regulament e mai puternic decât cel "Disciplinar", mai ales că vorbim în această speță de o normă specială. Așteptăm ca acest caz să ajungă la Comisia de Disciplină, vom merge până la capăt", susțin dinamoviștii.
Premier League
4 antrenori pe lista scurtă a lui Manchester United! Cine i-ar putea lua locul lui Ralf Rangnick
ACUM 3 ORE
FRF a transmis Gazetei Sporturilor că atunci când sunt două spețe care se bat cap în cap, se aplică regulamentul disciplinar.
„În cazul în care, cu privire la sancționarea persoanelor aflate sub incidența prezentului regulament există prevederi regulamentare contradictorii ori diferite în regulamentele FRF se vor aplica cu prioritate prevederile Regulamentului Disciplinar. În cazul în care nu există prevederi specifice în regulamentul disciplinar se vor aplica normele mai favorabile persoanei sancționate” - paragraf din Regulament Disciplinar.
Premier League
Se schimbă regula amânărilor din Premier League! În ce condiții pot cere echipele amânarea
ACUM 3 ORE
Fotbal
Porto dă afară un jucător din cauza controversei legate de vârsta sa! Are 4 date de naștere
ACUM 8 ORE