117 oameni au fost depistați pozitiv cu virusul COVID-19 în Islanda, cea mai mare rata pe cap de locuitor din lume. Practic un om din 3113 aflați pe insulă! Chiar și așa, meciurile din Cupa Ligii se vor disputa în această seară. Singura restricție este referitoare la participarea a maxim 100 de spectatori.
Rusia a raportat doar 34 de cazuri și deja trei dintre pacienți sunt recuperați. Sinmgura decizie luată de Federașia de Fotbal din Rusia este limitarea la 5 mii a numărului de fani prezenți la partidele din Moscova până pe 10 aprilie. Acestea sunt partidele care vor avea parte de număr redus de fani: TSKA Moscova - Ufa (echipă la care joacă Ionuț Nedelcearu), Lokomotiv Moscova - FC Orenburg, TSKA Moscova - Zenit St. Petersburg, Spartak Moscova vs FC Ufa (echipă la care joacă Ionuț Nedelcearu), Dynamo Moscova vs TSKA Moscova. Astăzi, de la 18.30, se joacă Akhmat Groznâi - Dyanmo Moscova. Campionul mondial Adil Rami va prezenta publicului noul trofeu al campioanei din Rusia.
Fotbal
Dezvăluiri spumoase ale unui campion mondial: "Puteam avea o carieră mare, dar îmi place să mănânc"
14/10/2020 LA 15:25
Turcia are doar 2 cazuri de oameni pozitivi la virusul COVID-19. Campionatul din Turcia este în plină desfășurare, iar jucătorii și antrenorii români vor fi în prim plan. Săpunaru, Lung, Toșca, Șumudică sau Maxim vor fi pe teren sau pe margine. Etapa va începe astăzi cu două meciuri: Ankaragucu - Rizespor și Kasimpasa - Goztepe.
De asemenea, în Serbia (31 de cazuri confirmate), Cipru (7 cazuri confirmate), Azerbadjan (11 cazuri confirmate), Muntenegru (niciun caz confirmat) și Ucraina (3 cazuri confirmate) se va juca fotbal profesionist în acest weekend și nu sunt planuri pentru suspendarea partidelor în viitor.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga Campionilor UEFA
Un star al lui Chelsea, prădat de hoți în timp ce juca în Champions League! Ce i-au furat tâlharii
16/09/2021 LA 14:14
Liga Campionilor UEFA
"El este un killer. Va fi golgheterul Ligii Campionilor". Romelu Lukaku îi impresionează pe englezi
15/09/2021 LA 09:51