Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Știrile dimineții: Imagini incredibile de la derby-ul Bulgariei! Mutu, aproape să schimbe echipa

Bianca Dumitru

Actualizat 11/12/2023 la 07:39 GMT+2

Știrile dimineții: Derby-ul Bulgariei dintre Ludogorets și CSKA Sofia nu a fost lipsit de incidente, fanii încercând să intre pe teren pentru a se duela cu jucătorii. Adrian Mutu ar fi foarte aproape de despărțirea de Neftchi Baku. În tenis, Monica Niculescu și Cristina Bucșa au câștigat titlul în proba de dublu la Angers.

Ludogorets - CSKA Sofia. Sursa foto: Sportal.bg

Credit imagine: Twitter

În fiecare dimineață, la prima oră, Eurosport.ro face o scurtă revistă a presei, pentru a vă oferi cele mai interesante și proaspete informații din sport.

1. Imagini incredibile la derby-ul Bulgariei

CSKA Sofia a fost învinsă aseară, pe teren propriu, în derby-ul cu Ludogorets, scor 0-1, meci contând pentru a 20-a etapă a campionatului Bulgariei. Golul victoriei a fost marcat în minutul 90+18, partida fiind prelungită cu peste 20 de minute din cauza incidentelor.
Duelul, ultimul programat pe stadionul Balgarska Armija înainte de demolare, a început într-o manieră emoționantă, fanii pregătind o scenografie specială.
În repriza secundă, derby-ul a fost, însă, marcat de incidente cu suporterii. Partida a fost întreruptă după ce fanii au aruncat cu torțe spre gazon, iar lucrurile au degenerat rapid.
Suporterii gazdelor au aruncat pe teren și cu bulgări și alte obiecte pe care le-au găsit, lovindu-l pe portarul celor de la Ludogorets. Ulterior, mai mulți fani au încercat să intre pe teren, unul dintre ei fiind înarmat cu o lopată pentru îndepărtarea zăpezii.
Din fericire, meciul a putut să fie reluat și să se încheie fără mari probleme. În urma rezultatului înregistrat, Ludogorets a egalat-o pe CSKA Sofia în clasament, cele două echipe fiind pe locurile 2 și 3, cu 42 de puncte. Lider este Cherno More, care are 45 de puncte.
Citește și:

2. Adrian Mutu, aproape de despărțirea de Neftchi Baku

Adrian Mutu a semnat în vara acestui an un contract valabil două sezoane cu Neftchi Baku, după ce clubul din Azerbaijan i-a plătit clauza de reziliere cu Rapid. Antrenorul a avut parte de un start dificil de sezon.
Echipa lui se află acum pe locul 5 în clasamentul din campionat, fiind la 13 puncte de liderul Qarabag, iar conducerea ar fi nemulțumită. Nici Mutu nu este foarte fericit cu ceea ce se întâmplă la Baku, astfel că și-ar căuta o nouă destinație.
Presa din Azerbaijan a anunțat recent că tehnicianul român ar putea reveni în SuperLigă, la CFR Cluj, dar Mutu a infirmat această variantă. Cu toate astea, despărțirea sa de Neftchi pare tot mai aproape.
"Nici Mutu nu e mulțumit de ceea ce se întâmplă. Dacă în primele etape putea să mai ceară timp, acum timpul a expirat deja. Au trecut deja cinci luni de când e antrenorul echipei.
Pentru ca Mutu să râmănă la Neftchi e nevoie de un miracol în ceea ce privește jocul și rezultatele din următoarele trei etape, dar având în vedere situația actuală pare dificil, dacă nu chiar imposibil.
Adrian Mutu caută acum o nouă echipă înainte de a o părăsi pe Neftchi. Dacă nu va fi CFR Cluj, atunci va fi alt club", au scris jurnaliștii azeri de la Sportinfo.

3. Monica Niculescu și Cristina Bucșa au câștigat titlul în proba de dublu la Angers

Perechea româno-spaniolă Monica Niculescu/Cristina Bucșa a câștigat titlul în proba de dublu din cadrul turneului de tenis WTA 125 de la Angers (Franța), dotat cu premii totale de 100.000 de euro, duminică, după ce au învins în finală favoritele numărul doi, Ana Danilina (Kazahstan)/Alexandra Panova (Rusia), cu 6-1, 6-3.
Principalele favorite au obținut victoria în doar 64 de minute. Niculescu și partenera sa, născută la Chișinău, au fost recompensate cu un cec de 5.220 de euro și 160 de puncte WTA la dublu.
Pentru Niculescu este primul titlu la dublu obținut în acest an, după ce a jucat finale la Bad Homburg (WTA 250) alături de japoneza Eri Hozumi, la BCR Iași Open (WTA 125) alături de Irina Bara și la Washington (WTA 500) alături de chiliana Alexa Guarachi. AGERPRES
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo