Acum în vârstă de 33 de ani, olandezul Royston Drenthe a semnat cu Real Madrid în 2007 și a fost împrumutat la Hercules în 2010, fără a avea rezultate notabile. Mai apoi, mijlocașul a ajuns la Everton. Pe 1 iulie 2012, olandezul a rămas fără echipă. Fără a avea oferte pe masă, el a decis să revină în Olanda pentru a avea grijă de magazinul lui de îmbrăcăminte, dar câțiva reprezentanți ai lui Spartak V-kavkaz au venit în Olanda și l-au convins să revină pe teren.
Acum, Drenthe evoluează pentru Kozakken Boys. El a povestit într-un interviu acordat recent ce i s-a întâmplat în Rusia, pe când juca la Spartak V-kavkaz: "Tipii ăștia au venit să mă întâlnească la Rotterdam și m-au îndrăgit instant. Au venit la magazinul meu pentru a mă vedea. Atunci aveam câteva kilograme în plus și le-am spus că nu va funcționa, că nu vreau să revin. Dar au revenit de vreo cinci ori și într-un final am acceptat, am semnat cu ei", a spus Drenthe.

Drenthe, poveste fabuloasă din campionatul Rusiei

Liga
Ajuns falit la 33 de ani, Drenthe revine în Spania! Unde va evolua fostul jucător de la Real Madrid
06/01/2021 LA 18:03
"Mă gândeam cum să fac să revin la forma mea cea mai bună. Uram să merg pe teren să mă antrenez atunci, dar ei s-au ținut după mine și m-au ajutat să revin în formă. M-am adaptat foarte bine și am marcat încă din primele meciuri un hat-trick. Acea experiență m-a învățat multe. Vladicaucaso nu era un loc perfect, era un oraș șters, nu puteai face nimic distractiv acolo chiar dacă aveai o mulțime de bani.
Obișnuiam să merg la Maradona Restaurant, câteodată mâncam acolo, patronul deținea Reading, așa că am ajuns și pe acolo ulterior. Nebunie, nu-i așa? Pastele erau delicioase acolo. Dacă am avut votcă? Câteodată, da. Acolo e ceva normal să bei votcă. Nu era nicio problemă dacă beai așa ceva. Până și în autocarul echipei aveam votcă. E Rusia, e normal", a mai spus el, zâmbind.
În cariera lui, Royston Drenthe a disputat cele mai multe meciuri pentru Real Madrid, echipă pentru care a marcat patru goluri și a oferit 5 pase de gol. El a mai evoluat la echipe ca Feyenoord Rotterdam, Sparta Rotterdam, Everton, Reading, Hercules CF, FC Baniyas, Sheffield Wednesday, Kayseri Erciyesspor, Kozakken Boys și Spartak Vladikavkaz.
Fotbal
PSG, un nou meci dezamăgitor. Wijnaldum i-a salvat în prelungiri pe parizieni de la înfrângere
ACUM 3 ORE
Fotbal
Real Madrid, succes mare pe terenul lui Sociedad! Benzema s-a "rupt"
ACUM 3 ORE