Acum în vârstă de 33 de ani, olandezul Royston Drenthe a semnat cu Real Madrid în 2007 și a fost împrumutat la Hercules în 2010, fără a avea rezultate notabile. Mai apoi, mijlocașul a ajuns la Everton. Pe 1 iulie 2012, olandezul a rămas fără echipă. Fără a avea oferte pe masă, el a decis să revină în Olanda pentru a avea grijă de magazinul lui de îmbrăcăminte, dar câțiva reprezentanți ai lui Spartak V-kavkaz au venit în Olanda și l-au convins să revină pe teren.
Acum, Drenthe evoluează pentru Kozakken Boys. El a povestit într-un interviu acordat recent ce i s-a întâmplat în Rusia, pe când juca la Spartak V-kavkaz: "Tipii ăștia au venit să mă întâlnească la Rotterdam și m-au îndrăgit instant. Au venit la magazinul meu pentru a mă vedea. Atunci aveam câteva kilograme în plus și le-am spus că nu va funcționa, că nu vreau să revin. Dar au revenit de vreo cinci ori și într-un final am acceptat, am semnat cu ei", a spus Drenthe.

Drenthe, poveste fabuloasă din campionatul Rusiei

Liga
Ajuns falit la 33 de ani, Drenthe revine în Spania! Unde va evolua fostul jucător de la Real Madrid
06/01/2021 LA 18:03
"Mă gândeam cum să fac să revin la forma mea cea mai bună. Uram să merg pe teren să mă antrenez atunci, dar ei s-au ținut după mine și m-au ajutat să revin în formă. M-am adaptat foarte bine și am marcat încă din primele meciuri un hat-trick. Acea experiență m-a învățat multe. Vladicaucaso nu era un loc perfect, era un oraș șters, nu puteai face nimic distractiv acolo chiar dacă aveai o mulțime de bani.
Obișnuiam să merg la Maradona Restaurant, câteodată mâncam acolo, patronul deținea Reading, așa că am ajuns și pe acolo ulterior. Nebunie, nu-i așa? Pastele erau delicioase acolo. Dacă am avut votcă? Câteodată, da. Acolo e ceva normal să bei votcă. Nu era nicio problemă dacă beai așa ceva. Până și în autocarul echipei aveam votcă. E Rusia, e normal", a mai spus el, zâmbind.
În cariera lui, Royston Drenthe a disputat cele mai multe meciuri pentru Real Madrid, echipă pentru care a marcat patru goluri și a oferit 5 pase de gol. El a mai evoluat la echipe ca Feyenoord Rotterdam, Sparta Rotterdam, Everton, Reading, Hercules CF, FC Baniyas, Sheffield Wednesday, Kayseri Erciyesspor, Kozakken Boys și Spartak Vladikavkaz.
Cupa Mondială FIFA
#VOCE Dobay, “Calul” care a galopat în porțile adverse la două Campionate Mondiale consecutive
ACUM 16 MINUTE
Cupa Mondială FIFA
Marele Pele a transmis un mesaj de pe patul de spital
ACUM O ORĂ