Articol scris de Bianca Dumitru
O micuță fană a lui Messi a atras toate privirile pe Instagram, unde a postat un videoclip în care jongla cu mingea în stilul idolului ei, îmbrăcată într-un tricou al naționalei Argentinei, cu numărul 10 pe spate. Felicitas Flores are doar 8 ani, dar reușește să facă magie cu balonul rotund.
Ligue 1
Messi, adio revenire la Barcelona! Va cumpăra 35% din acțiunile clubului la care va juca din 2023
17/05/2022 LA 06:19
În urmă cu o săptămână, fetița a publicat un video pe contul său de Instagram, la care a scris că imaginile îi sunt dedicate lui Leo Messi, idolul său.
Deși probabil nu se aștepta la asta, postarea a fost văzută de starul argentinian. În ciuda faptului că acum este în negocieri cu Barcelona pentru un nou contract, Messi și-a găsit timp să îi lase un comentariu micuței, în care și-a exprimat aprecierea față de ceea ce reușește să facă.
"Îți mulțumesc pentru dedicație! Am văzut videoclipul și mi-a plăcut. Ești genială!" a fost comentariul lui Messi, care a adunat într-o singură zi aproape 41.000 de aprecieri.
https://i.eurosport.com/2021/06/03/3145126.jpg

Messi, cu gândul la Copa America

Chiar dacă nu a avut un sezon reuşit cu Barcelona, Messi este optimist cu privire la Copa America, turneu pe care vrea să îl câştige: "Sunt foarte fericit că sunt aici cu băieţii. La ultima ediţie a Copa America am lăsat o impresie bună, dar nu putem fi mulţumiţi doar cu asta. Vrem să ne îmbunătăţim jocul în continuare, ultimele meciuri de calificare pe care le-am jucat au fost foarte bune.
Trebuie să încercăm să evoluăm la cel mai înalt nivel. Întotdeauna este ceva special să fii la echipa naţională, iar noi vrem să câştigăm, acesta este obiectivul. Tinerii alături de cei experimentaţi sunt cu adevărat pregătiţi. Cred că avem un grup foarte unit, avem un nucleu de jucători la care s-au adăugat jucătorii aduşi de Scaloni. Trebuie să fie un grup foarte puternic pentru provocările care ne așteaptă", a declarat Messi pentru Federația Argentinienă de Fotbal.
Liga
Messi, așteptat înapoi la Barcelona! Anunțul tatălui său care le dă speranțe fanilor din Spania
15/05/2022 LA 16:31
Ligue 1
"Meciul cu Real Madrid ne-a ucis!" Mărturisirea unui fotbalist de la PSG după egalul cu Troyes
09/05/2022 LA 07:51