Înainte de Euro, se părea că Balonul de Aur va fi o afacere între francezi, De Bruyne și Lewandowski. Kante a cucerit Champions League cu Chelsea și era de așteptat să facă un turneu final mare cu naționala Franței. Pe asta se baza și Mbappe, care cu siguranță va câştiga mai mult de un Balon de Aur în carieră. Dar specialiştii nu mai sunt la fel de siguri că acest lucru se va întâmpla în 2021, după eliminarea prematură a "cocoșilor" de la Euro. Vârful francez are 23 de goluri şi 3 assisturi în 2021, dar a ratat titlul și Champions League. Acum, eliminarea din optimile Campionatului European par să îi fi compromis total șansele. Ca şi în cazul lui De Bruyne, Euro putea fi marea șansă a lui Mbappe. Ambii au ratat-o, astfel că vor vedea de la distanță lupta pentru cel mai râvnit titlu individual.

Messi a devenit marele favorit la Balonul de Aur 2021

Decarul Barcelonei are cifre uluitoare din nou: 26 de goluri şi 9 assisturi în această jumătate de an, în care argentinianul a bifat doar 26 de partide pentru Barcelona. Strălucește în aceste zile la Copa America, unde și-a purtat naționala pe umeri către semifinale, iar de deznodământul competiției ar putea depinde în mare măsură cucerirea celui de-al 7-lea trofeu. Messi şi-a dus echipa pe umeri spre cucerirea Cupei, iar acum speră la primul titlu important cu Argentina.
Ligue 1
PSG ar fi dat lovitura care îl poate întoarce pe Mbappe din drum! Anunțul presei din Spania
ACUM 17 ORE
La același lucru visează și Harry Kane, doar că în tricoul Angliei: primul Euro din istoria "celor 3 lei". Golgheter în cel mai puternic campionat din lume, Premier League, vârful lui Spurs a început ezitant Campionatul European, nereușind să marcheze în grupe. A făcut-o în optimi, cu Germania, pentru ca în sferturi să reușească o dublă în poarta Ucrainei. Dacă va continua pe același trend în semifianle și finală, nu e deloc exclus ca englezul să devină Balon de Aur. În acest moment e cotat cu a doua șansă, dar are suficiente argumente să fie primul englez după Michael Owen (2001) care cucerește mult râvnitul trofeu.
Cotele la Balonul de Aur 2021
  • Lionel Messi 3,25
  • Harry Kane 5,5
  • Kylian Mbappe 7
  • Cristiano Ronaldo 7
  • Robert Lewandowski 7
  • N'Golo Kante 7
  • Neymar 10
Sursa: Betfair
Așa arăta clasamentul favoriților la Balonul de Aur, înainte de Euro 2020
1. N'golo Kante - Chelsea
2. Kylian Mbappe - PSG
3. Robert Lewandowski - Bayern Munchen
4. Kevin De Bruyne - Manchester City
5. Lionel Messi - Barcelona
6. Ruben Dias - Manchester City
7. Romelu Lukaku - Inter
8. Karim Benzema - Real Madrid
9. Phil Foden - Manchester City
10. Cristiano Ronaldo - Juventus
11. Erling Haaland - Borussia Dortmund
12. Ilkay Gundogan - Manchester City
13. Mason Mount - Chelsea
14. Bruno Fernandes - Manchester United
15. Harry Kane - Tottenham
Premier League
5 variante pentru Ronaldo dacă decide să plece de la Manchester United! Unde ar putea ajunge
ACUM 18 ORE
Premier League
Condiția pusă de Cristiano Ronaldo pentru a rămâne la Manchester United și sezonul viitor
IERI LA 11:40