Cu cele două goluri ale lui Harry Kane, plus cele ale lui Harry Maguire și Jordan Henderson, Anglia a obținut pentru prima dată calificarea în semifinala Campionatului European, după ediția din 1996, în care a fost țară gazdă.
"It's coming home" e din nou hit în Regat, după ce englezii au visat și în 2018 că vor cuceri în sfârșit un trofeu. În cele din urmă, la Mondialul din Rusia, "cei trei lei" s-au oprit în semifinale. Interesul pentru națională e uriaș și la Euro, iar aproape 21 de milioane de englezi au văzut, în minutul de aur, partida de aseară. Cota de audiență a fost de asemenea impresionantă: 81,8%. Altfel spus, mai mult de 8/10 televizoare deschise au fost pe canalul care a transmis confruntarea de la Roma.
Englezii se vor confrunta cu Danemarca în semifinală, meci are ar putea doborî actualul record de audiență. Anglia se va lupta pentru a accede în finala competiției după 55 de ani de la prezența în actul final al ediției Mondialului din 1966.
Premier League
Arsenal - Tottenham | Cine iese din criză?
ACUM 7 ORE
Meciul de miercuri se joacă pe Wembley, cu începere le ora 22:00, cu o zi după ce Spania sau Italia vor fi aflat deja dacă s-au calificat în finală.

Anglia, principala favorită la câștigarea Euro 2020

Turneele finale se câștigă grație defensivei, iar Anglia a impresionat din acest punct de vedere. De altfel, specialiștii o văd pe formația lui Southgate principala candidată la cucerirea Euro 2020, chiar dacă cel mai complet joc pare să îl aibă Italia.
Spre deosebire de squadra azzurra, care are un meci mai greu, contra Spaniei, "cei trei lei" vor juca miercuri, contra Danemarcei, națională care s-a autodepășit. Un argument pentru creditarea Angliei ca favorită principală la Euro 2020 ține și de faptul că toate partidele rămase de disputat vor avea loc pe Wembley.
Cotele la câștigarea Euro
  • Anglia - 2,6
  • Italia - 3,1
  • Spania - 4
  • Danemarca - 10
Ligue 1
Messi, o dezamăgire la PSG. Total neașteptat: cum arată în acest moment cotele pentru Balonul de Aur
IERI LA 10:18
Premier League
Manchester City nu a renunțat de tot la Harry Kane! Ce plan ar avea oficialii de pe Etihad
18/09/2021 LA 10:36