Anglia - Germania este poate cel mai așteptat meci din optimile de finală ale Campionatului European. Cele două rivale istorice se vod confrunta pe Wembley, dar germanii se se simt dezavantajați, nu doar din cauza faptului că vor juca în deplasare.
UEFA a decis ca cele două echipe să nu efectueze antrenamentul oficial pe legendara arenă din capitala Angliei. Forul european a hotărât acest lucru pentru a proteja gazonul, care a avut de suferit din cauza ploilor abundente din ultimele zile, dar și datorită faptului că s-au jucat deja 4 meciuri acolo la acest turneu final.

Joachim Low, extrem de furios din cauza deciziei UEFA

Campionatul European UEFA
"Sper că a fost ultima dată!" Kjaer, dezvăluiri despre momentele de coșmar prin care a trecut
19/08/2021 LA 18:22
Tabăra germană este indignată de această decizie, iar jurnaliștii de la Bild au catalogat-o drept una "scandaloasă". Conform cotidianului german, Joachim Low este foarte furios pentru că echipa sa nu se va putea antrena pe terenul unde va avea loc partida.
Nemții consideră că decizia UEFA anulează echitatea, englezii fiind clar avantajați în acest context, mai ales că au jucat pe Wembley toate meciurile de la EURO de până acum.
"Jucătorii ambelor echipe trebuie să experimenteze aura stadionului, a vestiarelor și senzația de pe gazon cu o zi înainte de meci. Doar așa partida începe de pe poziții de egalitate. Altfel e o denaturare a competiției. E scandalos!", au notat ziariștii de la Bild.
În aceste condiții, "Mannschaft-ul" va efectua ultimul antrenament înaintea partidei cu Anglia în cantonamentul din Germania, de la Herzogenaurach.
Anglia - Germania va avea loc marți, 29 iunie, cu începere de la ora 19:00. Ultima confruntare directă între cele 2 rivale a avut loc în 2010, în optimile Campionatului Mondial din Africa de Sud, nemții câștigând atunci cu 4-1.
Campionatul European UEFA
Un fotbalist al Angliei a jucat cu coastele rupte faze finale de la Euro 2020! Cum a fost posibil
20/07/2021 LA 20:50
Campionatul European UEFA
Pariul incredibil al lui Buffon: "El ar trebui să fie Balonul de Aur 2021"
18/07/2021 LA 09:11