Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cum s-a ”răzbunat” omul meciului de la Portugalia-Germania pe Cristiano Ronaldo

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 20/06/2021 la 12:03 GMT+3

Robin Gosens a fost declarat omul meciului după Portugalia-Germania, scor 2-4, după ce a reușit un gol și două pase de gol.

Robin Gosens

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Alex Masgras
Robin Gosens, jucătorul celor de la Atalanta, a primit titlul de jucătorul meciului, după victoria răsunătoare a Germaniei, 4-2 în fața campioanei europene. Jucătorul în vârstă de 26 de ani a primit aplauze la scenă deschisă din partea spectatorilor aflați pe Allianz Arena din Munchen în momentul în care a fost schimbat. Pe lângă prestația de excepție a lui Gosens într-un meci al naționalei la un turneu final, titlul de omului meciului primit după o partidă cu Portugalia poate avea o însemnătate și mai mare pentru acesta.
Acum câteva luni, Gosens a recunoscut în autobiografia sa ”Dreams are Worthwhile” că după un meci împotriva lui Juventus câștigat de Atalanta în Cupa Italiei, i-a cerut tricoul lui Ronaldo, dar s-a lovit de refuzul portughezului: ”După fluierul final, m-am dus către el fără să sărbătoresc victoria și l-am întrebat dacă pot să am tricoul lui. Nici nu s-a uitat spre mine și a spus că nu. Mă înroșisem și eram rușinat. Am plecat de acolo și m-am simțit mic. Știi momentul acela când ceva stânjenitor se întâmplă și te uiți prin jur să vezi dacă a observat cineva? Așa m-am simțit și am încercat să mă ascund”, a spus Gosens în cartea sa.

A primit un tricou cu Ronaldo de la colegul său

Hans Hateboer, colegul lui Gosens de la Atalanta, a încercat să îl facă pe german să se simtă mai bine după ce a auzit de această întâmplare și i-a cumpărat colegului său un tricou cu numele lui Ronaldo pe spate pe care i l-a oferit cadou.
După Portugalia-Germania n-a mai cerut tricoul Întrebat de către cei de la Sky Sports Italia după partida în care a ieșit omul meciului, Gosens a răspuns: ”Nu i-am mai cerut tricoul de data asta, vreau doar să mă bucur de victorie și de seara asta. Este cu siguranță o seară de neuitat. Am bătut o echipă foarte puternică și am reușit primul meu gol în turneu. Știam că trebuie să câștigăm pentru că altfel ne-ar fi fost dificil să ne calificăm. Am dat tot ce am avut mai bun atât în atac, cât și în apărare. Sunt fericit că am câștigat”.
Pentru Germania urmează ultimul meci al grupei împotriva Ungariei. Naționala maghiară vine la Munchen cu moralul ridicat după ce a produs una dintre surprizele acestui campionat european, reușind să termine la egalitate cu campioana mondială Franța, scor 1-1. În același timp, la Budapesta va avea loc partida dintre Portugalia și Franța. Meciurile din ultima etapă a Grupei F se vor disputa pe 23 iunie.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo