Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Danezii iau cu asalt Londra! Câți suporteri va avea Danemarca la semifinala cu Anglia de pe Wembley

Vlad Dumitrescu

Publicat 06/07/2021 la 14:36 GMT+3

În jur de 8.000 de suporteri ar putea să o susțină pe Danemarca la meciul de miercuri seara împotriva Angliei în semfiinalele Euro 2020.

Denmark's forward Yussuf Poulsen celebrates after scoring his team's first goal during the UEFA EURO 2020 Group B football match between Denmark and Belgium at the Parken Stadium in Copenhagen on June 17, 2021

Credit imagine: Getty Images

Federația daneză a primit inițial 6.500 de bilete pentru a le vinde suporterilor danezi din Marea Britanie. Spre suprinderea tuturor, toate au fost cumpărate rapid. Au mai cerut apoi 1.400 de bilete, ceea ce înseamnă că Schmeichel și coechipierii săi vor beneficia de o susținere serioasă.

Danemarca, susținere importantă pe Wembley

Numărul este mult mai mare decât cele 1.500 de bilete vândute germanilor din Marea Britanie pentru ultimul meci jucat de Anglia pe Wembley. Echipa lui Southgate a fost susținută atunci, 40.000 de englezi fiind alături de englezi.
Se speră la o atmosferă similară la meciul cu Danemarca. Însă danezii vor avea o susținere impresionantă iar atmosfera de pe Wembley se anunță a fi una incendiară.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo