Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Euro 2020 | Mesajul războinic al lui Alaba înaintea debutului la Euro 2020! "Trebuie să ne depășim limitele!"

Bianca Dumitru

Publicat 11/06/2021 la 21:00 GMT+3

Austria debutează la Euro 2020 împotriva reprezentativei Macedoniei de Nord, duminică, 13 iunie, de la ora 19:00, pe Arena Națională. Înaintea partidei de la București, David Alaba și-a motivat coechipierii.

David Alaba (Austria)

Credit imagine: Getty Images

Căpitanul echipei naționale a Austriei, David Alaba, a vorbit despre cum își motivează coechipierii și le-a transmis un mesaj fanilor. Fundașul a spus că Austria are un lot cu potențial, fiind o echipă capabilă să producă surpriza la această ediție a Campionatului European.
"Sunt convins că suntem capabili să obținem rezultate bune. Avem o echipă cu foarte mult potențial. Avem jucători care pot schimba cursul jocului, iar ceilalți pun umărul la treabă. Vom fi nevoiți să dăm tot ce avem mai bun pe teren, fiecare trebuie să-și depășească limitele", a declarat David Alaba, înaintea debutului la Euro 2020.
Austria face parte din grupa C, alături de Macedonia de Nord, Ucraina și Olanda, două dintre cele trei partide ale austriecilor din grupele competiției urmând a avea loc la București.

Supărare înaintea duelului cu Macedonia de Nord

Cu două zile înaintea debutului la Euro 2020, reprezentanții echipei naționale a Austriei sunt supărați din cauza interesului redus pentru meciul de la București. Deși numărul maxim de spectatori care pot intra pe Arena Națională se ridică la 13.000, austriecii vor avea aproximativ 2.000 de fani în tribune. Potrivit presei din Austria, asta înseamnă 7% din numărul total de suporteri care erau interesați în decembrie 2019 să-și susțină preferații.
Jurnaliștii de la oe24.at notează că vina pentru această situație este a adversarului modest din prima partidă și a pandemiei de coronavirus, care a redus dorința oamenilor de a face deplasarea spre România. Însă, pentru cel de-al doilea meci al austriecilor de la București, cel cu Ucraina, programat pe 21 iunie, de la ora 19:00, au fost achiziționate toate cele 13.000 de bilete puse la vânzare.
Programul meciurilor de la București:
  • 13 iunie, ora 19:00 – Austria - Macedonia de Nord
  • 17 iunie, ora 16:00 – Ucraina - Macedonia de Nord
  • 21 iunie, ora 19:00 – Ucraina - Austria
  • 28 iunie, ora 22:00 – câștigătoarea grupei F - ocupanta locului 3 într-una dintre grupele A, B sau C
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo