Articol scris de Romeo Ene
Jose Mourinho, antrenorul Romei, consideră că Franţa va pune foarte multe probleme la acest turneu final datorită celor trei din atac, Kylian Mbappe, Karim Benzema şi Antoine Griezmann. Abordând mai mult subiectul revenirii lui Benzema la naţionala Franţei, Mourinho a subliniat importanţa vârfului de la Real Madrid în angrenajul naţionalei sale, chiar dacă a ajuns la 33 de ani.
Karim Benzema a fost convocat la naţionala Franţei după o pauză de 6 ani şi are şansa de a face un turneu final foarte bun.
Serie A
Inter a pierdut acasă cu Roma, după un meci superb! Mourinho, gură de oxigen! Inzaghi, sub presiune
ACUM 17 MINUTE
Mourinho, cuvinte de laudă la adresa lui Benzema
"The Special One" nu a ezitat să-l laude pe atacantul lui Real Madrid, fiind de părere că are o viziune uimitoare, comparându-l cu Harry Kane: "Cel mai bun compliment pe care îl poate primi Karim Benzema este că Ronaldo a fost îndrăgostit de jocul lui la Real Madrid.
Iar faptul că Ronaldo este îndrăgostit de jocul unui alt fotbalist de atac înseamnă că acel atacant chiar are valoare, iar Karim este probabil singurul număr 9 pe care îl ştiu că nu este egoist în jocul său. Viziunea lui este uimitoare, felul în care se bucură de fotbal îl face să evolueze fără presiune. Îl pot compara şi cu Harry Kane la acest capitol.
Harry înscrie mai multe goluri, probabil că are mai mult din acel instinct ucigaş de atacant faţă de Karim, dar francezul ca jucător este absolut uimitor, iar când te uiţi peste echipa Franţei şi îţi imaginezi că Antoine Griezmann şi Kylian Mbappe vor evolua alături de el, atunci eu cred că poate fi ceva grozav", a declarat Mourinho pentru The Sun.
"Mbappe este foarte foarte rapid, Griezmann are un şut incredibil, coboară în spatele vârfului şi între linii, iar Karim interacţionează cu colegii săi foarte bine. Este un om de echipă şi un profesionist desăvârşit. Au trecut anii peste el, dar la 33 de ani corpul său pare mai tânăr.
Rareori se accidentează, deşi a avut o problemă la genunchi în amicalul de săptămâna trecută împotriva Bulgariei, astfel sunt şanse să nu evolueze în primul meci, împotriva Germaniei.
Chiar şi aşa, Franţa s-a descurcat neaşteptat de bine fără el, a câştigat Cupa Mondială şi a ajuns până în finala Campionatului European din 2016. Acum, după ce a revenit la naţională, după o absenţă de 6 ani, sunt sigur că va aduce un mare plus echipei sale.
Karim va scoate tot ce-i mai bun din Mbappe, la fel cum a procedat alături de Cristiano la Madrid. Aceste conexiuni sunt foarte importante şi consider că Benzema, în această echipă a Franţei, se poate descurca foarte foarte bine", a încheiat Mourinho, potrivit The Sun.
Liga
Barcelona, tot mai aproape de a ajunge la un acord cu Atletico în privința lui Griezmann
ACUM O ORĂ
Liga Națiunilor UEFA
Harry Kane sare în apărarea lui Maguire după evoluția de aseară. "A jucat aproape într-un picior"
27/09/2022 LA 11:26