Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Euro 2020 | Reacții dure după ce Mount și Chilwell au fost forțați să se izoleze! "Cum e posibil așa ceva?!"

Bianca Dumitru

Publicat 22/06/2021 la 18:10 GMT+3

Mason Mount și Ben Chilwell au intrat în autoizolare ca măsură de precauție în urma interacțiunii lor cu Billy Gilmour, care a avut rezultat pozitiv la testul pentru coronavirus. Petr Cech și Gareth Southgate au reacționat după decizia Federației Engleze de Fotbal.

Ben Chilwell (l.) und Mason Mount (r.) im engen Kontakt mit Billy Gilmour

Credit imagine: Imago

Mason Mount și Ben Chilwell au fost forțati să se autoizoleze după ce au petrecut 25 de minute în compania coechipierului lor de la Chelsea, scoțianul Billy Gilmour, care a fost testat pozitiv la coronavirus după meciul dintre Anglia și Scoția.
Decizia de a-i izola pe cei doi fotbaliști de restul lotului englez l-a nemulțumit pe Petr Cech, care a transmis un mesaj pe contul său de Instagram, spunând că, în acest caz, și coechipierii lui Gilmour din naționala Scoției ar fi trebuit să fie trimiși în izolare.
"Vă rog, mă poate ajuta cineva să înțeleg cum e posibil ca Mason Mount și Ben Chilwell, ambii cu teste negative, să fie izolați după ce au intrat în contact cu Billy Gilmour, iar întregul lot al Scoției, care a stat în același vestiar, hotel, avion, în aceeași sală de mese și în aceeași sală de ședințe, are dreptul de a juca fără nicio problemă pentru că jucătorii au prezentat teste negative? Care e diferența cu aceste rezultate? E de neînțeles...", a scris Petr Cech.

"Ei au stat toți în același vestiar!"

Nici selecționerul Angliei, Gareth Southgate, nu înțelege de ce jucătorii săi au fost trimiși în izolare în timp ce scoțienii nu trebuie să facă asta deși au împărțit același vestiar cu Billy Gilmour, fiind la rândul lor contacți direcți ai fotbalistului infectat cu Covid-19.
"Nu vreau să fac o dramă din asta, dar ei au stat toți în același vestiar. Păi cum au stat în vestiar? Nu cunosc toți factorii care au stat la baza acestei decizii, dar e clar că nu are de-a face cu ceea ce s-a întâmplat pe teren", a declarat Gareth Southgate, care a spus că Mason Mount și Ben Chilwell ar putea lipsi până la 10 zile de la Euro 2020.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo