Italia a trecut cu 2-1 de Austria, după prelungiri, și în această seară va afla cu cine va juca în sferturile de finală de la EURO 2020. Portugalia sau Belgia va fi viitoarea adversară a echipei lui Mancini, dar indiferent de rezultatul dintre cele două, "azzurrii" vor avea un meci infernal.
Francesco Acerbi, care a fost titular în meciul contra Austriei, a analizat potențialele adversare din turul următor și nu s-a ferit să declare că și-ar dori un meci cu Portugalia.
Fotbal
Cursa pentru Balonul de Aur are un favorit uriaș! Messi, cotat cu aceleași șanse ca... Bonnuci
24/05/2022 LA 07:23
https://i.eurosport.com/2020/10/04/2902074.jpg

EURO 2020

|

Acerbi ar prefera ca adversara Italiei din sferturi să fie Portugalia

Fundașul lui Lazio a menționat că Romelu Lukaku este un atacant mai greu de marcat decât Cristiano Ronaldo, lucru pe care l-a simțit pe propria piele în duelurile cu cei doi mari jucători din Serie A.
"În calitate de atacant central, Lukaku este mai greu de marcat, deoarece are mai multă forță. Cristiano Ronaldo este un atacant clasic, la fel de valoros, dar este mai ușor de marcat decât Lukaku.", a declarat Acerbi, citat de Fooball-Italia
Acerbi a recunoscut că Italia nu a făcut cel mai bun joc împotriva Austriei, dar fundașul este încrezător că Squadra Azzurra se va ridica la un nivel superior în următoarele meciuri.
"Când joci un meci eliminatoriu există puțină teamă. Ești conștient de punctele tale forte, dar și de punctele forte ale adversarului, deoarece Austria are jucători minunați. Sunt puternicifizicși capabili să te pună în dificultate.Știam că va fi dificil din a doua fază a competiției, mai ales mental.Acum ne vom întâlni fie cu Belgia, fie cu Portugalia, iar dacă vom câștiga am putea da de Franța. Toate sunt echipe puternice, ceea ce probabil ne va face să jocăm mai bine.", a adăugat Acerbi.
Premier League
Cristiano Ronaldo, în planurile lui Ten Hag! Ce așteptări are antrenorul de la starul lui United
23/05/2022 LA 12:42
The Emirates FA Cup
Liverpool a cucerit trofeul FA Cup! "Cormoranii" au învins-o din nou pe Chelsea la penalty-uri
14/05/2022 LA 18:40