În ultima perioadă, marile televiziuni sau platforme online realizează filme documentare despre echipe sau sportivi, care încearcă să aducă în casele fanilor cele mai importante momente de pe parcursul unui sezon sau al unui eveniment.
De la începutul și până la sfârșitul Campionatului European, reprezentativa Italiei a fost permanent urmărită de jurnaliștii italieni de la Rai Sport, iar pe baza filmărilor a fost lansat filmul documentar "Sogno Azzurro" (Vis în albastru).

Mancini, mesaj simplu pentru jucătorii Italiei înainte de finala EURO

Premier League
Tottenham se pregătește de plecarea lui Conte la PSG! Care sunt cei 3 antrenori de pe lista lui Levy
29/04/2022 LA 15:45
Documentarul a scos la iveală mai multe momente foarte interesante din vestiarul noii campioane a Europei. Unul dintre acestea a fost mesajul pe care Roberto Mancini l-a transmis jucătorilor înainte de marea finală contra Angliei.
"Nu am nimic să vă spun. Stiți cine sunteți. Nu suntem aici din întâmplare. Suntem stăpânii destinului nostru. Nu arbitri, nu adversarii, nimeni ... Știți ce aveți de făcut", a spus Mancini în vestiar înaintea finalei de pe Wembley, citat de Gazetta dello Sport.
Așadar, se poate observa că nu a fost nevoie de un mesaj războinic pentru ca Mancini să-i motiveze pe jucătorii săi înaintea marelul meci de la Londra. Simplitatea, dar în același timp profunzimea vorbelor sale au fost suficiente pentri a-i face pe "azzuri" să-și lase și ultima picătură de energie pe gazonul de pe Wembley. Tactica lui Mancini a funcționat, iar Italia sărbătorește și acum marele succes de diminica trecută.
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Jorginho nu și-a revenit după ratarea calificării cu Italia la CM din Qatar! Ce mesaj a postat
01/04/2022 LA 08:02
Premier League
Variantă surprizătoare pentru postul de manager la Manchester United: "Este mai bun decât ten Hag"
26/03/2022 LA 07:43