După victoria cu 3-0 în fața Ungariei, Portugalia se pregătește acum de meciul cu Germania, din a doua etapă a grupelor Euro 2020, Înaintea partidei, Bruno Fernandes a vorbit despre echipa campioanei europene en-titre, atrăgând atenția asupra rolului pe care Cristiano Ronaldo îl are în lot, fără a fi, însă, mai important decât unitatea grupului.
"Ronaldo fost decisiv, a marcat două goluri. Toată lumea ştie ce calitate are, capacitatea şi uşurinţa lui de a marca goluri. Dar cel mai important, cum se spune, este grupul, toţi trebuie să dăm totul pentru ţară.
Sunt aspecte care pot fi îmbunătăţite. dar suntem mulţumiţi. Să înscriu un gol aşa de frumos mă mulţumeşte mereu. Vom merge până la capăt împreună şi uniţi, dând tot ce avem mai bun. Fără o echipă de 'eu', aşa cum spune antrenorul nostru. 'Noi' este cel mai important lucru până la sfârşit. Şi asta ne va ajuta să ne atingem obiectivele", a declarat Bruno Fernandes, la conferința de presă.
Fotbal
Cursa pentru Balonul de Aur are un favorit uriaș! Messi, cotat cu aceleași șanse ca... Bonnuci
24/05/2022 LA 07:23

"Ştim la ce să ne aşteptăm de la Germania!"

Mijlocașul legitimat la Manchester United a comentat și meciul de sâmbătă cu Germania, spunând că obiectivul lusitanilor este să obțină a doua victorie de la turneul final și, implicit, calificarea în optimi.
"Toate partidele sunt dificile la EURO, indiferent de adversar. Am văzut câteva surprize şi fiecare partidă este diferită. Ştim forţa individuală a jucătorilor germani, dar atenţia noastră se centrează pe colectiv.
Ştim ce trebuie să facem. În pofida acelui 3-0, mereu sunt lucruri care trebuie corectate şi asta vom face în fiecare partidă. Vrem să câştigăm, să controlăm jocul, să avem mingea şi să marcăm goluri, desigur. Ştim la ce să ne aşteptăm de la Germania", a adăugat Bruno Fernandes.
Meciul dintre Portugalia și Germania este programat sâmbătă, de la ora 19:00.
Premier League
Cristiano Ronaldo, în planurile lui Ten Hag! Ce așteptări are antrenorul de la starul lui United
23/05/2022 LA 12:42
Premier League
Ronaldo, mesaj sugestiv cu privire la viitorul său! Cum a comentat venirea lui Ten Hag la Man United
14/05/2022 LA 08:56