Presa din Anglia transmite că Marcus Rashford a luat hotărârea, după EURO 2020, să se opereze la umăr, fapt pentru care va lipsi aproximativ trei luni. Starul lui Manchester United va rata reunirea lotului lui Solskjaer, dar și startul de sezon în Premier League. Chiar dacă Rashford a avut probleme la umăr încă din finalul sezonului trecut, el a fost inclus în lotul naționalei Angliei de Gareth Southgate.
Marcus Rashford, care a fost ținta insulterlor rasiste ale fanilor englezi, nu a avut parte de prea mult timp pe teren în meciurile de la EURO, tocmai din cauza problemelor fizice pe care le-a acuzat. Totuși, Southgate a mizat pe el la loviturile de departajare în finala cu Italia, pierdută de englezi după ce Rashford, Sancho și Saka au ratat de la punctul cu var.

Marcus Rashford, OUT timp de 3 luni după finala EURO 2020

Premier League
United a renunțat la Rice și pregătește transferul anului. Mutarea care o face cea mai bună din lume
25/09/2021 LA 08:29
Potrivit presei din Anglia, Marcus Rashford a suferit o ruptură musculară și a fost chinuit de această accidentare încă de anul trecut din luna noiembrie. Acum, atacantul lui Manchester United a luat decizia de a nu mai amâna momentul intervenției chirurgicale, astfel că timp de trei luni, Rashford nu va fi disponibil.
Cel mai probabil, Rashford se va opera la umăr la sfârșitul lunui iulie și va fi indisponibil între 10 și 12 săptămâni. Dacă acesta va fi scenariul, atacantul va rata primele opt etape din Premier League, trei etape din Champions League și cinci meciuri ale naționalei din preliminariile CM 2022.
Premier League
Paul Ince îl face praf pe Jadon Sancho: "Nu te joci FIFA! Tu te-ai uitat la Giggs ce făcea?"
24/09/2021 LA 06:03
Premier League
Lukaku, implicat în lupta împotriva rasismului! "Nu o fac doar pentru mine!" Ce plan are fotbalistul
23/09/2021 LA 18:03