Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Naomi Osaka și Andy Murray au sărit în apărarea lui Rashford, Sancho și Saka! Ce au postat după finala Euro 2020

Bianca Dumitru

Publicat 13/07/2021 la 20:14 GMT+3

Naomi Osaka a reacționat după ce Marcus Rashford, Jadon Sancho și Bukayo Saka au fost victimele rasismului ca urmare a ratării penalty-urilor din finala Euro 2020. Sportiva le-a transmis un mesaj celor trei fotbaliști pe rețelele de socializare.

Rashford, Sancho and Saka missed their penalties

Credit imagine: Getty Images

Marcus Rashford, Jadon Sancho și Bukayo Saka au fost unii dintre cei mai criticați fotbaliști din echipa națională a Angliei după finala Euro 2020, pierdută în fața Italiei după loviturile de la 11 metri. Cei trei au ratat penalty-urile, iar suporterii le-au luat cu asalt conturile de pe rețelele de socializare, postând insulte și comentarii rasiste.
Naomi Osaka, cunoscută pentru implicarea sa în lupta împotriva rasismului, a reacționat după injuriile la care au fost supuși fotbaliștii. Jucătoarea de tenis a postat o imagine în care cei trei sportivi, alături de Raheem Sterling, aveau deasupra capului coroane aurii.
Nici Andy Murray nu a rămas indiferent după incidentele petrecute la finalul partidei cu Italia, din ultimul act al Euro 2020. Tenismenul a postat pe Twitter un mesaj prin care și-a exprimat respectul față de tinerii fotbaliști care au dat totul la această ediție a Campionatului European.
"Toți acei jucători merită și au nevoie de sprijinul publicului după acea finală. Toți par niște băieți extraordinari. Nimic nu îi pregătește pentru o astfel de presiune la vârsta de 19-20 ani. Respect", a scris Murray.

Mesajul lui Pogba pentru Rashford, Sancho și Saka

Marcus Rashford, Jadon Sancho și Bukayo Saka au fost încurajați după finala Euro 2020 și de Paul Pogba. Francezul a postat pe rețelele de socializare un mesaj prin care le-a luat apărarea tinerilor fotbaliști, încercând totodată să le dea un boost de încredere.
"Sunt mândru de voi. Câteodată câștigi, câteodată pierzi. Ați avut curajul să executați lovituri de penalizare și v-ați arătat valoarea ajutându-vă echipa națională să ajungă în finală. Nu mai putem tolera comportamentul rasist și nu ne vom opri niciodată din a încerca să-l combatem. Voi, băieții, ar trebui să țineți capul sus și să fiți mândri de voi. Sunteți exemple ale acestui frumos joc. Să nu uitați asta niciodată. Să fiți mândri de voi, lumea fotbalului este mândră de voi", a scris Paul Pogba pe rețelele de socializare.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo