Marcus Rashford, Jadon Sancho și Bukayo Saka au fost unii dintre cei mai criticați fotbaliști din echipa națională a Angliei după finala Euro 2020, pierdută în fața Italiei după loviturile de la 11 metri. Cei trei au ratat penalty-urile, iar suporterii i-au criticat extrem de dur.
Paul Pogba le-a sărit în apărare tinerilor jucători, postând pe rețelele de socializare un mesaj prin care a încercat să le dea un boost de încredere după câteva ore în care au fost extrem de denigrați.
"Sunt mândru de voi. Câteodată câștigi, câteodată pierzi. Ați avut curajul să executați lovituri de penalizare și v-ați arătat valoarea ajutându-vă echipa națională să ajungă în finală. Nu mai putem tolera comportamentul rasist și nu ne vom opri niciodată din a încerca să-l combatem. Voi, băieții, ar trebui să țineți capul sus și să fiți mândri de voi. Sunteți exemple ale acestui frumos joc. Să nu uitați asta niciodată. Să fiți mândri de voi, lumea fotbalului este mândră de voi", a scris Paul Pogba pe rețelele de socializare.
Premier League
United a renunțat la Rice și pregătește transferul anului. Mutarea care o face cea mai bună din lume
ACUM 9 ORE

RASHFORD, SANCHO ȘI SAKA, ȚINTELE INSULTELOR RASISTE

Nemulțumiți de înfrângerea din finala Euro 2020, suporterii englezi au luat cu asalt conturile de pe rețelele de socializare ale lui Rashford, Sancho și Saka. Împotriva fotbaliștilor au fost postate o mulțime de injurii, insulte și comentarii rasiste. Federația Engleză de Fotbal reacționat imediat și a condamnat în termeni duri gesturile britanicilor.
Violența nu a fost prezentă doar pe social media, fanii făcând prăpăd pe străzile din Londra. Englezii s-au luat la bătaie cu italienii și au vandalizat o pictură murală care-l onora pe Marcus Rashford. Furioși, englezii au pictat cu graffiti peste imaginea fotbalistului lui Manchester United.
Poliţia britanică a afirmat că va investiga postările online și comentariile.
Premier League
Paul Ince îl face praf pe Jadon Sancho: "Nu te joci FIFA! Tu te-ai uitat la Giggs ce făcea?"
ACUM 11 ORE
Premier League
Lukaku, implicat în lupta împotriva rasismului! "Nu o fac doar pentru mine!" Ce plan are fotbalistul
ACUM O ZI