Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Marcus Rashford a primit un mesaj extrem de emoționant din partea unui fan de numai 9 ani

Nicu Savin

Actualizat 12/07/2021 la 23:41 GMT+3

Marcus Rashford a fost unul dintre eroii negativi ai Angliei în finala EURO 2020. Atacantul lui Manchester United a ratat la loteria penalty-urilor, iar în final Anglia a fost învinsă de Italia. Dezamăgirea a fost mare pentru vârful lui United, dar cu siguranță mesajul primit din partea unui copil de 9 ani îl va face să treacă mai ușor pentru acest moment dificil.

Marcus Rashford a fost printre jucătorii englezi care au ratat penalty în finala EURO 2020 contra Italiei

Credit imagine: Getty Images

Marcus Rashford a jucat foarte puțin pentru Anglia la Campionatul European, iar atacantul lui Manchester United a dezamăgit în cel mai important moment. Introdus pe teren în ultimele minute ale finalei cu Italia, Rasford a fost desemnat să execute unul dintre penalty-uri, însă acesta a trimis în bară.
A fost un moment crucial al loteriei care a decis campioana Europei, deoarece dacă Rashford ar fi trasnformat, Anglia ar fi rămas în avantaj înainte de ultimele 2 execuții din fiecare tabără. Ulterior, Sancho și Saka au ratat și ei, iar Italia a câștigat pentru a 2-a oară în istorie titlul european.

Marcus Rashford a primit un mesaj special de la un fan de 9 ani

Alături de Sancho, viitorul său coleg de la Manchester United, și Saka, tânărul fotbalist al lui Arsenal, Rasford a fost ținta unor insulte rasiste în mediul online din partea fanilor englezi care au trăit o mare dezamăgire.
Evident că Rashford e foarte afectat de ceea ce s-a întâmplat, dar cu siguranță va trece mai ușor peste acest moment dificil din cariera sa după ce va citi scrisoarea unui fan de-al său, în vârstă de doar 9 ani.
"Dragă Marcus Rashford, sper că nu vei fi trist prea mult timp pentru că ești o persoană atât de bună.Anul trecut m-ai inspirat să ajut oamenii mai puțin norocoși. Apoi, aseară, m-ai inspirat, din nou, să fiu mereu curajos.Sunt mândru de tine, vei fi întotdeauna un erou.", a fost mesajul semnat de Dexter Rosier, un băiat de numai 9 ani, citat de Daily Mail.
Marcus Rashford este cunoscut în Anglia nu doar pentru faptul că este un fotbalist de mare valoare, ci și pentru acțiunile sale din afara terenului. Atacantul s-a implicat în diverse acțiuni filantropice, prin care încearcă să le ofere o viață mai bună copiilor proveniți din mediile sărace.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo