Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Naționala Ungariei, pedepsită de UEFA pentru rasism și homofobie, la Euro 2020! Sancțiunea primită

Andrei Bobeica

Publicat 10/07/2021 la 08:38 GMT+3

UEFA a sacționat naționala Ungariei după incidentele de la Euro 2020.

Hungary's fans celebrate after the UEFA EURO 2020 Group F football match between Hungary and France at Puskas Arena in Budapest on June 19, 2021.

Credit imagine: AFP

Ungurii vor vor juca următoarele două meciuri organizare de UEFA fără spectatori, după ce suporterii maghiari au fost găsiți vinovați pentru rasism și homofobie la Euro 2020.

Ungaria, pedepsită de UEFA

Pe lângă cele două meciuri cu porțile închise, UEFA a dat și o amendă federației maghiare, în valoare de 100 000 de euro.
În cazul în care după cele două meciuri fără spectatori, la revenirea suporterilor în tribune, aceștia vor provoca alte incidente, Ungaria va fi pedepsită cu încă un meci cu porțile închise.
Conform L'Equipe, o parte dintre fotografii acreditați la meciul dintre Ungaria și Franța, disputat pe Pușkaș Arena, au auzit strigăte de maimuțe din partea fanilor din peluza maghiară, în special când mingea era la Pogba sau Kante.
Și publicația AS a semnalat incidente la partida dintre Portugalia și Ungaria, atunci când lui Cristiano Ronaldo i-au fost arătate semne obscene și i-au fost aduse insulte cu caracter homofob.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo