Kasper Hjulmand a declarat după meciul dintre Danemarca și Rusia că a găsit o modalitate de a-l omagia pe Eriksen în meciul cu Rusia. Selecționerul a arătat brățara de argint pe care a purtat-o pentru prima dată în viața lui pentru a-l simți aproape pe fotbalistul care a ratat duelurile cu Belgia și Rusia după ce a suferit un infarct în prima partidă a Danemarcei de la Euro 2020, când s-a prăbușit pe teren, sub privirile înfricoșate ale coechipierilor.
"Nu am purtat niciodată bijuterii în toată viața mea. Este pentru prima dată când port o brățară. Christian este aici, așa că o să-l luăm cu noi. L-am avut cu mine tot timpul. Mă gândesc mult la el. După cum am spus întotdeauna, el este inima noastră, ritmul nostru. Am învins astăzi de dragul lui. El este o mare inspirație pentru noi toți.
Nu mulți dintre jucători au fost pe teren fără ca Christian să fie acolo. Dar suntem super fericiți astăzi. Sunt foarte recunoscător pentru oameni și sprijinul pe care l-am primit", a declarat Hjulmand, citat de Daily Mail.
Campionatul European UEFA
"Sper că a fost ultima dată!" Kjaer, dezvăluiri despre momentele de coșmar prin care a trecut
19/08/2021 LA 18:22

Încă un omagiu pentru Eriksen

Tot la partida cu Rusia, în tribunele arenei Parken s-a aflat și Prințul Christian al Danemarcei, care i-a adus la rândul său un omagiu lui Eriksen. Viitorul rege al țării a fost văzut purtând un tricou cu numărul 10, în timp ce se bucura pentru golurile înscrise de jucătorii lui Hjulmand.
În plus, fiecare coechipier al lui Eriksen care a marcat împotriva Rusiei a arătat spre camerele de filmat numărul 10, dedicându-și golurile colegului lor.
Eriksen este și el cu gândul și sufletul alături de jucătorii danezi, mergând să-i viziteze imediat după externarea din spital. În plus, atât după meciul cu Belgia, cât și la finalul partidei cu Rusia, mijlocașul în vârstă de 29 de ani le-a trimis câte un mesaj coechipierilor săi, spunându-le că sunt fantastici și mulțumindu-le pentru tot sprijinul.
Serie A
Christian Eriksen, la un pas de plecarea de la Inter! Unde vrea să joace după infarctul suferit
10/08/2021 LA 15:57
Serie A
Eriksen se întoarce în Italia! Ce urmează pentru fotbalistul care a suferit un infarct la Euro 2020
29/07/2021 LA 06:34