După Spania și Suedia, și Portugalia se confruntă cu cazuri de coronavirus în rândul jucătorilor convocați pentru Euro 2020. Potrivit anunțului făcut pe contul oficial de Twitter al echipei naționale lusitane, Joao Cancelo a fost depistat pozitiv cu Covid-19 și va fi înlocuit în lot pentru meciul de la Budapesta de Diogo Dalot.
Cancelo a primit rezultat pozitiv atât la testul antigen, cât și la cel PCR, fiind ulterior izolat de colegii săi. Din fericire pentru Fernando Santos, fundașul în vârstă de 27 de ani este singurul jucător care a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus.
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Reacția lui Cristiano Ronaldo după ce a devenit cel mai bun marcator din istorie la "naționale"
01/09/2021 LA 21:33
Portugalia debutează marți, de la ora 19:00, la Euro 2020, într-un meci cu Ungaria. Campioana europeană en-titre face parte din grupa F, alături de Franța și Germania.

Cazuri de Covid-19 și în echipele Spaniei și Suediei

În această săptămână, și jucători din echipele Spaniei și Suediei au fost depistați pozitiv la testele pentru Covid-19. Inițial, Sergio Busquets a primit rezultat pozitiv, ulterior fiind anunțată și izolarea lui Diego Llorente de restul jucătorilor iberici.
Din tabăra suedezilor, Dejan Kulusevski a fost testat pozitiv cu noul coronavirus după ce a acuzat o stare de răceală. Testul PCR a fost pozitiv, astfel că fotbalistul a intrat în izolare, în timp ce restul echipei se pregătește normal.
Cele două echipe, Spania și Suedia, se vor înfrunta în prima etapă a grupelor Euro 2020, într-un meci programat luni, 14 iunie, de la ora 22:00.
Fotbal
Spania, fără jucători de la Real Madrid pentru preliminariile CM 2022! Convocările lui Luis Enrique
26/08/2021 LA 13:31
Campionatul European UEFA
Euro 2020, o ediție istorică a Campionatului European! Ce recorduri au fost doborâte până acum
08/07/2021 LA 12:57