După Spania și Suedia, și Portugalia se confruntă cu cazuri de coronavirus în rândul jucătorilor convocați pentru Euro 2020. Potrivit anunțului făcut pe contul oficial de Twitter al echipei naționale lusitane, Joao Cancelo a fost depistat pozitiv cu Covid-19 și va fi înlocuit în lot pentru meciul de la Budapesta de Diogo Dalot.
Cancelo a primit rezultat pozitiv atât la testul antigen, cât și la cel PCR, fiind ulterior izolat de colegii săi. Din fericire pentru Fernando Santos, fundașul în vârstă de 27 de ani este singurul jucător care a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus.
Cupa Mondială FIFA
A jucat pentru Spania, dar va reprezenta o altă echipă la Mondialul din Qatar! Anunțul fotbalistului
06/07/2022 LA 10:30
Portugalia debutează marți, de la ora 19:00, la Euro 2020, într-un meci cu Ungaria. Campioana europeană en-titre face parte din grupa F, alături de Franța și Germania.

Cazuri de Covid-19 și în echipele Spaniei și Suediei

În această săptămână, și jucători din echipele Spaniei și Suediei au fost depistați pozitiv la testele pentru Covid-19. Inițial, Sergio Busquets a primit rezultat pozitiv, ulterior fiind anunțată și izolarea lui Diego Llorente de restul jucătorilor iberici.
Din tabăra suedezilor, Dejan Kulusevski a fost testat pozitiv cu noul coronavirus după ce a acuzat o stare de răceală. Testul PCR a fost pozitiv, astfel că fotbalistul a intrat în izolare, în timp ce restul echipei se pregătește normal.
Cele două echipe, Spania și Suedia, se vor înfrunta în prima etapă a grupelor Euro 2020, într-un meci programat luni, 14 iunie, de la ora 22:00.
Liga Națiunilor UEFA
Portugalia și Spania, victorii în Liga A din Nations League! Toate rezultatele serii
09/06/2022 LA 20:51
Liga Națiunilor UEFA
Luis Enrique, impresionat de un puști de la Barcelona! "Nu se compară cu niciun jucător din trecut"
08/06/2022 LA 20:17