Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Anglia este noua favorită la casele de pariuri pentru un succes la Euro 2020 după tragerea la sorți

Ion Alexandru

Actualizat 01/12/2019 la 09:21 GMT+2

Germania a căzut în grupă cu Franța și Portugalia la Euro 2020, iar șansele lui Ronaldo de a trece de grupă au scăzut dramatic. Campioana entitre a Europei are o cotă uriașă de a repeta performanța din 2016.

Cristiano Ronaldo

Credit imagine: Getty Images

Portugalia, Franța și Germania vor fi în aceeași grupă, F, o adevărată grupă a "morții". Lor li se va adăuga câștigătoarea play-off-ului A (Islanda, Bulgaria sau Ungaria). În cazul în care România se califică, ea va merge în grupa C, alături de Ucraina, Olanda și Austria. Astfel, în grupa F, va ajunge una dintre Georgia, Belarus, Macedonia sau Kosovo.
Campioana mondială, Franța, va juca împotriva formației care a câștigat Campionatul European în 2016, Portugalia și contra Germaniei, a doua cea mai titrată formație din istoria Mondialului (4 trofee, ultimul în 2014). Vorbim de trei dintre semifinalistele de la Euro 2016.
Ronaldo, singurul jucător din istorie care a înscris la 4 turnee diferite de Campionat European, va avea o misiune imposibilă.
Gareth Southgate, Anglia

Anglia nu a câștigat niciodată trofeu

În aceste condiții, Anglia este noua favorită la câștigarea titlului european în vara viitoare. Anglia lui Kane, Sterling și Maguire va juca într-o grupă cu vicecampioana mondială Croația, Cehia și una dintre Scoția, Norvegia, Israel sau Serbia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo