Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Luis Enrique revine pe banca naționalei Spaniei pentru Euro 2020

Sebastian Ujica

Actualizat 19/11/2019 la 13:52 GMT+2

Înlocuitorul lui Luis Enrique, Robert Moreno, a părăsit Wanda Metropolitano în lacrimi după partida câștigată de Spania cu 5-0 în fața României.

Luis Enrique trauert um seine Tochter

Credit imagine: Getty Images

Update 13.30 Președintele Federației Spaniole, Luis Rubiales, a anunțat într-o conferință de presă că Luis Enrique va redeveni selecționerul Spaniei pentru Euro 2020.
"Suntem fericiți cu munca depusă de Robert (Moreno) și îi mulțumim, dar liderul acestui proiect este Luis Enrique" a declarat Rubiales.
-----------
Naționala Spaniei s-a distrat în ultima partidă din preliminariile Euro 2020 cu naționala României, scorul final fiind 5-0. Cu toate astea, cei de la Marca scriu pe prima pagină un titlu neașteptat: "Nu transformați Spania într-un circ" este mesajul jurnaliștilor iberici.
Aceștia fac referire la situația băncii tehnice, Robert Moreno, și-a luat rămas bun de la jucători după partida cu România. Conform Marca, el a părăsit arena în lacrimi și nu a fost prezent la întâlnirea cu presa de după meci.
Cu Moreno pe bancă, Spania a învins Malta și România în ultimele 2 partide din grupă cu un golaveraj de 12-0. Plecarea lui Moreno și revenirea lui Luis Enrique va fi anunțată într-o conferință de presă ce va avea loc astăzi.

Revine Luis Enrique

Luis Enrique a fost ales ca selecționer al Spaniei după Mondialul din 2018, însă a părăsit postul după tragedia din familia sa. Fiica lui și-a pierdut viața după o luptă dificilă cu o boală necruțătoare.
Conform jurnalistului Juanma Castano de la Cadena Cope, Luis Enrique va reveni la națională pentru Campionatul European de anul viitor. Antrenorul de 49 de ani și-a dat deja acordul.
Robert Moreno ar urma să revină pe postul de antrenor secund al lui Luis Enrique, poziție pe care o ocupa înainte ca Luis Enrique să renunțe la post din motive personale.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo