Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

CFR Cluj - Young Boys 1-1. Ardelenii obțin un punct în Gruia și rămân pe primul loc în grupă

Cosmin Cioboata

Actualizat 30/10/2020 la 00:01 GMT+2

CFR Cluj a încheiat la egalitate meciul cu Young Boys, scor 1-1, în runda a 2-a din grupele UEFA Europa League.

CFR Cluj - Young Boys 1-1, în grupele Europa League

Credit imagine: Getty Images

Campioana României a început timidă meciul din Gruia și a lăsat-o pe Young Boys să aibă inițiativa. Trupa lui Dan Petrescu n-a reușit să trimită vreun șut către poarta elvețienilor în primele 45 de minute.
Ardelenii au primit o veste proastă în minutul 14, când Vinicius a acuzat probleme musculare și a fost nevoit să părăsească terenul. În locul său, Dan Petrescu l-a introdus pe Cristi Manea.
Cea mai mare ocazie a primei părți a avut-o Ngamaleu, atacantul lui Young Boys. Acesta a șutat periculos la colțul scurt din apropierea porții, dar Bălgrădean s-a aflat la datorie și a respins.

CFR Cluj - Young Boys 1-1, în runda a 2-a din grupele Europa League

CFR a ieșit mult mai montată de la vestiare și a pus în pericol poarta campioanei Elveției prin Rondon. Atacantul din Venezuela n-a reluat cu destulă forță cu capul, din 3 metri de poartă, după un șut ratat al lui Burcă. Oaspeții au oferit imediat replica, când Camara a reluat tot cu capul peste poarta lui Bălgrădean, după un corner.
Djokovic și-a încercat și el norocul la poarta lui Young Boys, dar șutul său violent a fost blocat de defensiva elvețienilor.
Mario Rondon n-a mai ratat ținta în minutul 62. Atacantul CFR-ului a deschis scorul în Gruia cu un șut din întoarcere, deviat, care l-a păcălit pe portarul elvețienilor. Young Boys a restabilit egalitatea foarte repede, prin Fassnacht. Acesta a trimis cu stângul în colțul din stânga lui Bălgrădean, după ce primul său șut fusese blocat de fundașii CFR-ului.
Rondon s-a aflat aproape să facă "dubla" în minutul 75, dar șutul său a fost modest și nu i-a mai pus probleme lui Ballmoos.
S-a încheiat 1-1, rezultat în urma căruia CFR Cluj rămâne pe primul loc în grupa A. Ardelenii sunt urmați de AS Roma, care a obținut numai un punct în partida cu ȚSKA Sofia, scor 0-0, pe Olimpico.
Premier League, program etapa 7
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo