Campioana României a început timidă meciul din Gruia și a lăsat-o pe Young Boys să aibă inițiativa. Trupa lui Dan Petrescu n-a reușit să trimită vreun șut către poarta elvețienilor în primele 45 de minute.

Ardelenii au primit o veste proastă în minutul 14, când Vinicius a acuzat probleme musculare și a fost nevoit să părăsească terenul. În locul său, Dan Petrescu l-a introdus pe Cristi Manea.

Europa League
Cine va sta pe banca lui CFR Cluj la meciul cu ȚSKA Sofia, după despărțirea de Dan Petrescu
ACUM 14 ORE

Cea mai mare ocazie a primei părți a avut-o Ngamaleu, atacantul lui Young Boys. Acesta a șutat periculos la colțul scurt din apropierea porții, dar Bălgrădean s-a aflat la datorie și a respins.

CFR Cluj - Young Boys 1-1, în runda a 2-a din grupele Europa League

CFR a ieșit mult mai montată de la vestiare și a pus în pericol poarta campioanei Elveției prin Rondon. Atacantul din Venezuela n-a reluat cu destulă forță cu capul, din 3 metri de poartă, după un șut ratat al lui Burcă. Oaspeții au oferit imediat replica, când Camara a reluat tot cu capul peste poarta lui Bălgrădean, după un corner.

Djokovic și-a încercat și el norocul la poarta lui Young Boys, dar șutul său violent a fost blocat de defensiva elvețienilor.

Mario Rondon n-a mai ratat ținta în minutul 62. Atacantul CFR-ului a deschis scorul în Gruia cu un șut din întoarcere, deviat, care l-a păcălit pe portarul elvețienilor. Young Boys a restabilit egalitatea foarte repede, prin Fassnacht. Acesta a trimis cu stângul în colțul din stânga lui Bălgrădean, după ce primul său șut fusese blocat de fundașii CFR-ului.

Rondon s-a aflat aproape să facă "dubla" în minutul 75, dar șutul său a fost modest și nu i-a mai pus probleme lui Ballmoos.

S-a încheiat 1-1, rezultat în urma căruia CFR Cluj rămâne pe primul loc în grupa A. Ardelenii sunt urmați de AS Roma, care a obținut numai un punct în partida cu ȚSKA Sofia, scor 0-0, pe Olimpico.

https://i.eurosport.com/2020/10/26/2922886.jpg
Europa League
Mourinho, "One Man Show"! A debutat 2 jucători și a dat o replică fabuloasă despre golul lui Winks
27/11/2020 LA 09:30
Europa League
CFR, calcule de calificare în primăvara europeană. Cum ajung clujenii în 16-imile Europa League
27/11/2020 LA 06:36