Meciul dintre Antwerp și Tottenham din Europa League a început cu o întârziere de câteva minute, din cazuă că britanicii au avut probleme cu echipamentul. Partida s-a desfășurat normal până la urmă și belgienii s-au impus cu 1-0, dar UEFA nu a trecut cu vederea incidentul.
Comisia de etică a forului european l-a găsit vinovat pentru întârzierea partidei pe Jose Mourinho și l-a suspendat pe lusitan pentru un meci din competițiile europene. De asemenea, Tottenham a fost amendată cu 25.000 de € pentru întârzierea meciului și cu alte 3.000 de € pentru încălcarea protocolului UEFA cu privire la echipament.
Tottenham se află pe prima poziție în Grupa J din Europa League, la egalitate de puncte (6) cu Antwerp și LASK Linz. Mourinho își va ispăși etapa de suspendare în meciul de pe teren propriu cu Ludogorets, echipa aflată ultima poziție în grupă, fără niciun punct.
Bundesliga
Un super club din Europa, pe urmele lui Ianis Hagi după golul marcat în poarta Germaniei
11/10/2021 LA 11:57
Acest meci va avea loc pe 26 noiembrie, între 2 meciuri extrem de grele pe care Tottenham le va avea în Premier League: acasă cu Manchester City pe 21 noiembrie și în deplasare cu Chelsea pe 29 noiembrie. Tottenham ocupă în prezent poziția secundă în Premier League, având 17 puncte după 8 etape disputate.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Rădoi pune "tunurile" pe Armenia: "Vom ataca cu toate resursele". De cine se teme cel mai rău
10/10/2021 LA 16:41
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
LIVE BLOG: România - Armenia, de la ora 21:45 | Partidă de totul sau nimic pentru 'tricolori'
10/10/2021 LA 14:41