Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Jose Mourinho, suspendat un meci din Europa League! Pentru ce a fost găsit vinovat portughezul

Nicu Savin

Actualizat 14/11/2020 la 15:56 GMT+2

Jose Mourinho a primit o etapă de suspendare în Europa League, fiind găsit vinovat de către cei de la UEFA pentru întârzierea startului partidei dintre Antwerp și Tottenham, din etapa a 2-a a fazei grupelor.

Jose Mourinho

Credit imagine: Getty Images

Meciul dintre Antwerp și Tottenham din Europa League a început cu o întârziere de câteva minute, din cazuă că britanicii au avut probleme cu echipamentul. Partida s-a desfășurat normal până la urmă și belgienii s-au impus cu 1-0, dar UEFA nu a trecut cu vederea incidentul.
Comisia de etică a forului european l-a găsit vinovat pentru întârzierea partidei pe Jose Mourinho și l-a suspendat pe lusitan pentru un meci din competițiile europene. De asemenea, Tottenham a fost amendată cu 25.000 de € pentru întârzierea meciului și cu alte 3.000 de € pentru încălcarea protocolului UEFA cu privire la echipament.
Tottenham se află pe prima poziție în Grupa J din Europa League, la egalitate de puncte (6) cu Antwerp și LASK Linz. Mourinho își va ispăși etapa de suspendare în meciul de pe teren propriu cu Ludogorets, echipa aflată ultima poziție în grupă, fără niciun punct.
Acest meci va avea loc pe 26 noiembrie, între 2 meciuri extrem de grele pe care Tottenham le va avea în Premier League: acasă cu Manchester City pe 21 noiembrie și în deplasare cu Chelsea pe 29 noiembrie. Tottenham ocupă în prezent poziția secundă în Premier League, având 17 puncte după 8 etape disputate.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo