Primul duel al românilor din optimile Europa League s-a terminat nedecis, 1-1. La Praga, Slavia și Rangers și-au împărțit momentele de dominare, astfel că partida retur va decide care este echipa calificată în sferuri.
Românii au fost la înălțime, Stanciu fiind chiar declarat omul meciului. De altfel, presa internațională l-a elogiat pe mijlocașul Slaviei după golul superb marcat în minutul 7 al partidei. Deși a fost schimbat în minutul 76, Stanciu a primit cea mai mare notă domtre toți jucătorii de pe teren: 6,9, potrivit Sofa Score.
Romanian Liga I
Denis Alibec, aproape de altă formație din Liga 1, după ce Dan Petrescu îl consideră "indezirabil"
04/01/2022 LA 05:21
https://i.eurosport.com/2021/03/11/3009804.jpg

Ianis Hagi, lăudat pentru pasa de gol din Slavia-Rangers

Și Ianis Hagi a avut o evoluție apreciată, fiind notat cu 7. Mijlocașul de 22 de ani nu a avut mari realizări dar a fost decisiv la golul egalizator marcat de Rangers. Ianis a urmărit o minge care părea că iese în aut de poartă și a reușit să întoarcă excelent în centrul careului, fundașul Helander având de îndeplinit o singură formalitate.
Presa din Scoția a caracterizat drept strălucitoare pasa de gol a românului, subliniind însă că la golul lui Stanciu nu a reușit să-l blocheze pe coechipierul său de la națională: "N-a reușit să-l blocheze pe compatriotul Nicolae Stanciu înainte de golul cehilor. S-a revanșat pentru scăparea aceasta când i-a oferit o pasă strălucitoare lui Helander.", au notat scoțienii de la The Herald, citați de digisport.ro.
Rezultatul le este favorabil scoțienilor, dar calificarea se va juca săptămâna viitoare pe Ibrox Park. Slavia a demonstrat că îi priește tărâmul britanic, eliminând-o pe Leicester în 16-imi, după o victorie cu 2-0 în Anglia. Pe lângă rezultatul din această seară, Rangers are și avantajul că va avea timp să se odihnească până la partida retur deoarece nu joacă pe plan intern. În schimb, Slavia va juca duminică în deplasare cu Mlada Boleslav.
Fotbal
NEWS ALERT: Edi Iordănescu şi-a găsit echipă! "Miercuri semnează!"
03/01/2022 LA 20:23
Premier League
Rangers a ajuns la 18 meciuri fără înfrângere în campionat! Ce note a primit Ianis Hagi
26/12/2021 LA 17:22