După o perioadă dificilă, în care a trimis săgeți spre conducere, nemulțumit de transferurile făcute, Petrescu și CFR s-au așezat la masa tratativelor pentru o despărțire amiabilă. "Super Dan" pierduse vestiarul, jucătorii acuzând presiunea, astfel că era clar că nu se poate continua în aceleași condiții.
Fostul internațional e momit cu 3 milioane de euro/an de Al-Nasr (bani pentru tehnician și întregul staff), iar conducerea din Gruia s-a reorientat rapid, convingându-l pe Mutu.

Bordeianu, secundul lui Petrescu, pe bancă împotriva lui ȚSKA Sofia

Romanian Liga I
Rapid obține prima victorie în Liga 1 după 5 etape! CFR Cluj, învinsă grație unei duble a lui Bălan
IERI LA 19:22
Totuși, partida cu ȚSKA Sofia, din Europa League, are o importanță aparte, astfel că cei din conducere l-au rugat pe Petrescu să le permită secunzilor Valeriu Bordeianu și Cosmin Curelea să pregătească formația din Gruia până după partida contra bulgarilor.
Potrivit Digi Sport, Dan Petrescu și-a dat imediat acceptul, Valeriu Bordeianu, care are licența Pro, urmând a sta pe banca tehnică joi seară. Era foarte complicat ca, înaintea unui meci atât de important, jucătorii să fie introduși unui nou staff tehnic, astfel că oficialii din Gruia încearcă să facă tranziția cât mai lină.
CFR este pe locul 3 în grupa A a Europa League, dar are șanse să meargă în 16-imile competiției. O victorie cu ȚSKA ar ușura misiunea, dar probabil calificarea se va decide în meci direct cu Young Boys, în ultima etapă. Elvețienii au 7 puncte și meci direct în această săptămână cu AS Roma, liderul grupei (în Italia).
Romanian Liga I
Dan Petrescu, nemulțumit după meciul cu Gaz Metan! Cine sunt cei doi jucători care l-au impresionat
03/10/2021 LA 19:07
Romanian Liga I
CFR Cluj revine de la 0-1 și obține a 10-a victorie din Liga 1! Gol și assist pentru Petrila
03/10/2021 LA 16:52