După o perioadă dificilă, în care a trimis săgeți spre conducere, nemulțumit de transferurile făcute, Petrescu și CFR s-au așezat la masa tratativelor pentru o despărțire amiabilă. "Super Dan" pierduse vestiarul, jucătorii acuzând presiunea, astfel că era clar că nu se poate continua în aceleași condiții.
Fostul internațional e momit cu 3 milioane de euro/an de Al-Nasr (bani pentru tehnician și întregul staff), iar conducerea din Gruia s-a reorientat rapid, convingându-l pe Mutu.

Bordeianu, secundul lui Petrescu, pe bancă împotriva lui ȚSKA Sofia

Romanian Liga I
Dan Petrescu a pus punct speculațiilor despre transferul lui Stanciu la CFR Cluj! "Nu ni-l permitem"
23/11/2022 LA 17:50
Totuși, partida cu ȚSKA Sofia, din Europa League, are o importanță aparte, astfel că cei din conducere l-au rugat pe Petrescu să le permită secunzilor Valeriu Bordeianu și Cosmin Curelea să pregătească formația din Gruia până după partida contra bulgarilor.
Potrivit Digi Sport, Dan Petrescu și-a dat imediat acceptul, Valeriu Bordeianu, care are licența Pro, urmând a sta pe banca tehnică joi seară. Era foarte complicat ca, înaintea unui meci atât de important, jucătorii să fie introduși unui nou staff tehnic, astfel că oficialii din Gruia încearcă să facă tranziția cât mai lină.
CFR este pe locul 3 în grupa A a Europa League, dar are șanse să meargă în 16-imile competiției. O victorie cu ȚSKA ar ușura misiunea, dar probabil calificarea se va decide în meci direct cu Young Boys, în ultima etapă. Elvețienii au 7 puncte și meci direct în această săptămână cu AS Roma, liderul grupei (în Italia).
Romanian Liga I
Petrescu a răbufnit după duelul cu Mioveni: "Dacă aș spune ce gândesc, aș lua 2 ani de suspendare"
13/11/2022 LA 19:11
Romanian Liga I
CFR Cluj, victorie cu emoții la Mioveni! Campioana României, ținută în șah de ultima clasată
13/11/2022 LA 17:58