Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Fanii lui Eintracht vor să ia cu asalt și Sevilla! Câte cereri de bilete a primit Frankfurt pentru finală

Alex Masgras

Publicat 09/05/2022 la 22:53 GMT+3

Finala Europa League din 2022 va avea loc pe 18 mai, la Sevilla. Eintracht Frankfurt și Glasgow Rangers se vor întâlni în ultimul act, iar fanii germani sunt pregătiți să meargă în număr cât mai mare în sudul Spaniei, așa cum s-a întâmplat și la partida de pe Camp Nou cu Barcelona.

Die Fans von Eintracht Frankfurt nach dem Halbfinal-Sieg gegen West Ham United

Credit imagine: Getty Images

Eintracht Frankfurt a primit peste 100,000 de cereri de bilete pentru finala Europa League de pe 14 mai. Stadionul Ramon Sanchez Pizjuan din Sevilla va fi gazda ultimului act dintre Eintracht Frankfurt și Glasgow Rangers.
Interesul este unul uriaș pentru fanii lui Eintracht Frankfurt, clubul primind peste 100,000 de cereri de bilete pentru partida de la Sevilla, în condițiile în care finalistele vor primii câte 9,500 de bilete fiecare. Arena din Sevilla are 42,714 de locuri.
"Am avut un număr foarte mare de cereri, iar interesul pe care l-am văzut în doar 48 de ore este uriaș și mai mare decât orice ne-am imaginat. Știm că vor fi mulți fani dezamăgiți", a declarat Axel Helmann, în timp ce directorul sportiv, Marcus Krosche, a spus : "Fanii noștri sunt descurcăreți, vor găsi o soluție pentru a lua bilete. Numărul de suporteri se va dubla față de Barcelona, cred că vom avea parte de o susținere incredibilă la Sevilla".
Citește și:

Frankfurt a avut peste 30,000 de fani la Barcelona

Una dintre partidele memorabile ale acestei ediții de Europa League a fost cea din returul sfertului de finală disputat între Barcelona și Frankfurt. În ciuda faptului că foarte mulți dintre aceștia nu avea bilete, peste 30,000 de fani ai lui Frankfurt au făcut deplasarea la Barcelona și au reușit să facă rost de bilete pentru a urmări partida din tribunele stadionului Camp Nou.
Eintracht Frankfurt fans celebrates the victory during the second leg quarter finals of Europa League match between FC Barcelona and Eintracht Frankfurt at Camp Nou Stadium on April 14, 2022 in Barcelona, Spain. (Photo by Xavier Bonilla/NurPhoto via Getty
Dacă ce a declarat Marcus Krosche se va adeveri, aproximativ 60,000 de fani ai lui Frankfurt se vor afla pe străzile din Sevilla în ziua finalei, programată pe 18 mai. Fanii germani care nu vor face deplasarea în Germania pot urmări partida pe stadionul echipei.
Eintracht Frankfurt a ajuns în finala Europa League după ce a trecut de West Ham în semifinalele competiției, în timp ce Rangers a eliminat-o pe Leipizig în penultimul act.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo