Căpitanul echipei Eintracht Frankfurt, Sebastian Rode, și-a arătat cicatricile după lupta de miercuri seara de la Sevilla, în finala Europa League cu Rangers, câștigată de formația germană după loviturile de la 11 metri.
Frankfurt a câștigat primul trofeu european după 1980 și va juca din toamnă în Liga Campionilor. Diferența s-a făcut la penalty-uri, după ce Aaron Ramsey a ratat la seria a patra.
Europa League
Cum arată echipa ideală a acestui sezon de Europa League! UEFA a ales MVP-ul competiției
20/05/2022 LA 13:46
Rode a ridicat trofeul la sfârșitul unui meci epuizant, care s-a terminat și cu o tăietură mare la nivelul capului pentru el. Mijlocașul central a fost lovit din neatenție în cap de John Lundstram în debutul partidei, care a și condus la o oprire îndelungată a jocului.
Atât de gravă a fost rana lui Rode, astfel încât a necesitat o cusătură. El a putut juca restul meciului doar cu un bandaj la cap. A trebuit să-și schimbe și tricoul, care fusese plin de sânge în urma incidentului.

Imaginea teribilă postată de Sebastian Rode după triumful cu Frankfurt în Europa League

După finală, Rode a publicat pe Twitter o imagine cu cicatricea însoțită de mesajul: "Principalul lucru este să obții chestia!!! Orice altceva nu contează." Mijlocașul a avut dureri, dar a fost nespus de bucuros că a putut ridica trofeul.
În urma faultului pe care l-a comis, Lundstram nu a primit nici cartonaș galben din partea arbitrului sloven Slavko Vincic, considerând că a fost un accident nefericit.
În finala de la Sevilla, ambele echipe au avut șanse să câștige jocul în 90 sau 120 de minute, dar echipa din Bundesliga s-a desprins doar după penalty-uri. În minutul 118, Ryan Kent a avut o ocazie uriașă, dar portarul Trapp a intervenit salvator.
Europa League
Ce le-a cerut antrenorul jucătorilor lui Rangers după eșecul din Europa League! "A fost o loterie"
19/05/2022 LA 05:54
Europa League
Ianis Hagi a recunoscut că e frustrat că nu poate juca în finala Europa League! Mesajul românului
18/05/2022 LA 17:52