Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Germania-Marea Britanie 1-0! Frankfurt și Leipzig, victorii la un gol în semifinalele Europa League

Alex Masgras

Publicat 28/04/2022 la 23:59 GMT+3

Eintracht Frankfurt și RB Leipzig s-au impus în partidele tur din semifinalele Europa League. Frankfurt a câștigat cu 2-1 partida de pe London Stadium cu West Ham, în timp ce Leipzig a învins-o pe Rangers pe teren propriu cu 1-0.

Ansgar Knauff (r.) trifft für Eintracht Frankfurt

Credit imagine: Getty Images

Eintracht Frankfurt a marcat primul gol al serii încă din primul minut de pe London Stadium. Ansgar Knauff, marcatorul golului din partida tur contra Barcelonei, a marcat din nou pentru echipa sa. Germanul de 20 de ani a marcat cu o lovitură de cap din centrarea lui Rafael Borre.
În minutul 21, West Ham a egalat prin Michail Antonio. Kurt Zouma a recentrat pentru Antonio, care a trimis balonul în poartă dintr-un metru.
Frankfurt a revenit la conducere în minutul 54, prin golul marcat de Daichi Kamada. Japonezul a fost pe fază în momentul în care Areola a respins balonul și a readus-o în avantaj pe Eintracht.
În prelungirile partidei, Bowen a avut o șansă uriașă de a egala, însă foarfeca sa a lovit transversala, iar partida s-a terminat cu scorul de 2-1 pentru oaspeți, care câștigă un nou meci în deplasare în Europa League.
La fel ca în partida de pe Camp Nou din sferturi, nemții au avut parte de un număr foarte mare de susținători. Fanii lui Eintracht Frankfurt au impresionat din nou, peste 10000 de nemți făcând deplasarea la Londra, dar numai 3000 au intrat pe London Stadium.
Partida retur va avea loc săptămâna viitoare la Frankfurt, iar Eintracht pornește cu un mic avans în fața lui West Ham, înaintea celor 90 de minute decisive care pot asigura locul în finala Europa League.
Citește și:

Leipzig, victorie pe final în fața lui Rangers

În cealaltă semifinală din Europa League, RB Leipzig a primit vizita celor de la Rangers. Spre deosebire de celelalte partide europene din această seară, golul s-a lăsat așteptat la Leipzig.
În minutul 85, Angelino a marcat primul și singurul gol al partidei. Balonul a fost respins de către apărătorii scoțieni la un corner până la fundașul spaniol, care a marcat cu un șut superb, din afara careului de 16 metri.
În urma partidei de la Leipzig, vicecampioana sezonului trecut din Bundesliga rămâne cu un avantaj minim înaintea partidei retur, de pe Ibrox, acolo unde se va decide și calificarea în finala de la Sevilla.
Cele două semifinale din Europa League se vor disputa pe data de 28 mai.
Premier League 30 aprilie - 2 mai
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo