FC Barcelona a suferit joi seara o înfrângere surprinzătoare în fața lui Eintracht Frankfiurt, fiind eliminată din Europa League. Eșecul de pe teren al echipei a fost dublat de unul poate și mai mare la nivel de imagine, deoarece aproximativ 30.000 de fani ai germanilor au fost prezenți în tribunele arenei Camp Nou.
Fanii catalani au rămas consternați de situația fără precedent și mulți dintre ei au plecat de la stadion înainte de fluierul final. Jucătorii și antrenorul Xavi au fost la fel de surprinși, iar oficialii clubului au anunțat că vor lua măsuri severe pentru ceea ce presa catalană a numit "o rușine istorică".
Responsabili pentru situația nedorită au fost atât reprezentanții clubului, dar și suporterii Barcelonei care și-au vândut biletele celor de la Eintracht.
Liga
Lewandowski i-a spus lui Xavi ce își dorește pentru a semna cu Barcelona! Ce pretenții are polonezul
ACUM 4 ORE

FC Barcelona a încasat peste 3 milioane de € din vânzarea biletelor la meciul cu Frankfurt

Elena Fort, vicepreședintele instituțional al clubului, a acordat un interviu pentru 'Cadena SER', în care și-a cerut scuze tuturor suporterilor pentru situația creată, anunțând totodată și suma încasată din vânzarea biletelor la meciul de pe Camp Nou.
"Barcelona-Eintracht ne-a adus încasări de peste trei milioane de euro. Dar sunt trei milioane pe care le primim cu amărăciune. Principalul responsabil pentru ceea ce s-a întâmplat ieri a fost clubul. Trebuie să reflectăm. Trebuie să deschidem ochii și să regândim multe lucruri. Nu ne putem sfii de nicio responsabilitate. Nu vreau să uit de suporterii care au fost ieri la meci și vreau să îmi cer scuze față de ei.
Clubul a luat toate măsurile pe care le-a considerat potrivite pentru a împiedica suporterii rivali să cumpere bilete, dar nu au fost suficiente. În acest moment nu știm cum au obținut biletele fanii lui Eintracht. Este foarte important să aflăm ce canale au folosit fanii adversarei pentru a cumpăra atâtea bilete. Vom afla în curând și vom oferi explicații", a spus Elena Fort, citată de Sport.es.
Premier League
3 cluburi din Premier League, pe urmele unui jucător de la Barcelona! Cine a demarat discuțiile
IERI LA 07:21
Europa League
Ce le-a cerut antrenorul jucătorilor lui Rangers după eșecul din Europa League! "A fost o loterie"
IERI LA 05:54