Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

S-au ales cu banii! Barcelona a anunțat cât a încasat din vânzarea biletelor la meciul cu Frankfurt

Nicu Savin

Publicat 15/04/2022 la 17:03 GMT+3

FC Barcelona a fost criticată la scară largă după ce fanii lui Eintracht Frankfurt au invadat stadionul Camp Nou la meciul din Europa League. Clubul catalan le-a cerut scuze fanilor și a promis că va lua măsuri. Totuși, gruparea blaugrana s-a ales cu o sumă importantă din vânzarea biletelor: 3 milioane de €.

Aficionados del Eintracht Frankfurt en el Camp Nou

Credit imagine: Getty Images

FC Barcelona a suferit joi seara o înfrângere surprinzătoare în fața lui Eintracht Frankfiurt, fiind eliminată din Europa League. Eșecul de pe teren al echipei a fost dublat de unul poate și mai mare la nivel de imagine, deoarece aproximativ 30.000 de fani ai germanilor au fost prezenți în tribunele arenei Camp Nou.
Fanii catalani au rămas consternați de situația fără precedent și mulți dintre ei au plecat de la stadion înainte de fluierul final. Jucătorii și antrenorul Xavi au fost la fel de surprinși, iar oficialii clubului au anunțat că vor lua măsuri severe pentru ceea ce presa catalană a numit "o rușine istorică".
Responsabili pentru situația nedorită au fost atât reprezentanții clubului, dar și suporterii Barcelonei care și-au vândut biletele celor de la Eintracht.

FC Barcelona a încasat peste 3 milioane de € din vânzarea biletelor la meciul cu Frankfurt

Elena Fort, vicepreședintele instituțional al clubului, a acordat un interviu pentru 'Cadena SER', în care și-a cerut scuze tuturor suporterilor pentru situația creată, anunțând totodată și suma încasată din vânzarea biletelor la meciul de pe Camp Nou.
"Barcelona-Eintracht ne-a adus încasări de peste trei milioane de euro. Dar sunt trei milioane pe care le primim cu amărăciune. Principalul responsabil pentru ceea ce s-a întâmplat ieri a fost clubul. Trebuie să reflectăm. Trebuie să deschidem ochii și să regândim multe lucruri. Nu ne putem sfii de nicio responsabilitate. Nu vreau să uit de suporterii care au fost ieri la meci și vreau să îmi cer scuze față de ei.
Clubul a luat toate măsurile pe care le-a considerat potrivite pentru a împiedica suporterii rivali să cumpere bilete, dar nu au fost suficiente. În acest moment nu știm cum au obținut biletele fanii lui Eintracht. Este foarte important să aflăm ce canale au folosit fanii adversarei pentru a cumpăra atâtea bilete. Vom afla în curând și vom oferi explicații", a spus Elena Fort, citată de Sport.es.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo