Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Fanii lui Feyenoord nu țin cont de interdicție! Câți olandezi sunt așteptați la Roma, pentru sferturile Europa League

Alex Masgras

Publicat 18/04/2023 la 17:05 GMT+3

Fanii lui Feyenoord au ajuns deja în Italia înaintea returului cu Roma din sferturile Europa League, în ciuda faptului că nu pot intra la partida de joi de pe Stadio Olimpico. Autoritățile italiene așteaptă în jur de 1000 de fani olandezi în capitala Italiei.

I tifosi del Feyenoord

Credit imagine: Getty Images

Autoritățile din Italia se pregătesc pentru a primi în jur de 1000 de fani ai celor de la Feyenoord, înaintea partidei de joi cu AS Roma din sferturile de finală Europa League. Mulți dintre fanii echipei olandeze au ajuns deja, fiind invitați de ultrașii celor de la Napoli, potrivit Gazzetta dello Sport.
Înainte de a merge spre Roma, o parte din fanii lui Feyenoord vor merge la meciul dintre Napoli și AC Milan din sferturile UEFA Champions League, partidă care va avea loc pe Stadio Diego Armando Maradona.
Fanii lui Feyenoord au făcut deplasarea în Italia, în ciuda faptului că nu pot intra la meciul de pe Stadio Olimpico din cauza disputelor cu fanii celor de la AS Roma de la întâlnirile din 2015. Încă de la începutul lunii, UEFA a anunțat că la dubla din sferturile Europa League dintre AS Roma și Feyenoord nu va fi permis accesul fanilor oaspeți.
Citește și:

Feyenoord a câștigat partida tur cu AS Roma

Săptămâna trecută, Feyenoord a câștigat partida tur din sferturile Europa League cu AS Roma de pe teren propriu, într-o reeditare a finalei Conference League din sezonul trecut. Echipa lui Arne Slot s-a impus cu 1-0, grație reușitei lui Mats Wieffer din minutul 53.
Wieffer și-a luat revanșa pentru faza din minutul 43, atunci când a provocat lovitura de la 11 metri a oaspeților. Din fericire pentru acesta, Lorenzo Pellegrini a ratat de la punctul cu var.
Ambele echipe vin după victorii la scor de neprezentare în weekend. Dacă Roma a câștigat partida de pe teren propriu cu Udinese cu 3-0, Feyenoord s-a impus cu același scor pe terenul celor de la Cambuur.
Echipa care va obține calificarea în semifinale va întâlni în penultimul act câștigătoarea dublei dintre Bayer Leverkusen și Royal Union SG. În partida tur, scorul a fost 1-1.
Rezultatele manșei tur din sferturile Europa League
  • Feyenoord – AS Roma 1-0
  • Bayer Leverkusen – Royale Union SG 1-1
  • Juventus – Sporting 1-0
  • Manchester United – Sevilla 2-2
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo