Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Istvan Kovacs și Radu Petrescu, delegați în competițiile europene! Primul arbitrează un super-duel din Europa League

Dani Morar

Publicat 12/03/2024 la 12:49 GMT+2

Istvan Kovacs și Radu Petrescu vor arbitra în Europa League și Conference League, cele două competiții europene care își desfășoară partidele joia. Astfel, arbitrajul românesc va fi reprezentat de două brigăzi în fazele eliminatorii ale meciurilor de joi.

Istvan Kovacs

Credit imagine: Eurosport

"Istvan Kovacs va arbitra duelul dintre Villarreal (Spania) și Marseille (Franța), returul optimilor de finală Europa League.
”Centralul” român va fi ajutat de asistenții Vasile Marinescu și Ovidiu Artene și de al patrulea oficial Andrei Chivulete. În camera VAR se vor afla alți doi conaționali, Cătălin Popa și Horațiu Feșnic.
Partida se joacă joi, 14 martie, de la 19:45, în Spania. În tur, Marseille s-a impus cu 4-0.
Radu Petrescu va conduce jocul dintre Club Brugge (Belgia) și Molde (Norvegia), returul optimilor de finală Conference League.
Din brigada sa mai fac parte asistenții Radu Ghinguleac și Mircea Grigoriu și al patrulea oficial Marcel Bîrsan. În camera VAR se vor afla Ovidiu Hațegan și Sebastian Colțescu.
Jocul este programat joi, 14 martie, de la 22:00, în Belgia. În tur, norvegienii de la Molde au câștigat cu 2-1 pe teren propriu", se arată într-un comunicat, pe site-ul FRF.ro.
Citește și:

Istvan Kovacs are 6 meciuri în Champions League în acest sezon

Istvan Kovacs se bucură în continuare de o imagine perfectă la UEFA, fiind considerat printre cei mai buni arbitri din Europa. Acest lucru e demonstrat de faptul că românul este delegat constant la meciuri tari din cupele europene, cu precădere în Champions League.
El a fost delegat și la partida tur dintre Inter Milano și Atletico Madrid, acolo unde nu a avut mari probleme și a avut o prestație bună.
Istvan Kovacs a fost asistat de la cele două margini de obișnuiții săi colegi de brigadă, Vasile Marinescu și Ovidiu Artene, în timp ce Horațiu Feșnic a fost al 4-lea oficial. În camera VAR va fi un alt român, Cătălin Popa, dar și germanul Marco Fritz.
Pentru Istvan Kovacs, meciul de la Milano a fost al 6-lea pe care l-a oficiat în acest sezon de Champions Leaguea. În faza grupelor, românul a fost la centru în duelurile Newcastle - PSG (4-1), Arsenal - Sevilla (2-0), AC Milan - Borussia Dortmund (1-3) și FC Porto - Șahtior Donețk (5-3).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol