Rapid a intrat în faliment în 2016 și a renăscut cu ajutorul fanilor. Promovările consecutive au fost întrerupte în această vară, când sub conducerea lui Dan Alexa a terminat pe ultimul loc în playofful inedit din Liga a doua. Alexa nu este văzut ca o soluție de viitor și nu i se va propune să rămână și în sezonul viitor, scrie Digisport
https://i.eurosport.com/2016/09/26/1939498.jpg

Rapid merge pe antrenori cu experiență

International friendlies
Cei 3 "tricolori" care au impresionat în amicalul cu Moldova! "Am văzut schimbări în bine"
21/11/2022 LA 13:06
Viorel Moldovan s-ar putea întoarce în Giulești după 6 ani. Antrenorul de 48 de ani a demonstrat că știe cum să promoveze, după ce a readus Chidia Târgoviște după 21 de ani în Liga 1. Moldovan și-a încheiat cariera la Rapid și este foarte respectat de către fanii din Giulești. Fostul atacant al naționei este liber de contract după despărțirea de Chindia. Viorel Moldovan a fost și pe lista înlocuitorilor lui Adi Mihalcea, dar până la urmă dinamviștii au mers pe mâna lui Gigi Mulțescu.
Vasile Miriuță a impresionat la echipele din Ardeal și mai ales la CFR Cluj, dar acum este liber de contract. Fostul atacant al naționalei Ungariei a avut câteva exoerințe în străinătate în ultimii ani, la Cottbus sau Gyor și Kisvarda. Miriuță și-a încheiat repede conturile în 2020 cu Hermannstadt și ar putea veni rapid în Giulești.

Rapid caută și președinte

Rapid l-a ofertă pe fostul șef de la LPF, Dumitru Dragomir pentru postul de președinte. Dragomir ar fi vrut să-l aducă pe Edi Iordănescu în Giulești, dar acesta s-a înțeles deja cu o rivală din Liga a 2-a, Petrolul. La 74 de ani, Dragomir cântărește bine oferta venită de la Rapid și va da un răspuns în zilele următoare.

Rapid are probleme și cu marca

După ce a ratat promovarea din Liga a 2-a, Rapid a pierdut dreptul de folosință pentru nume și marcă, potrivit AFC Rapid. Clubul din Liga a 4-a a publicat informația pe pagina de Facebook, citând o motivare a instanței, pronunțată marți. Clubul FC Rapid a reacționat și a avertizat că este doar o metadă de destabilizare.
Calificările pentru Campionatul European UEFA
Primele reacții după tragerea la sorți a grupei României pentru calificare la EURO 2024
09/10/2022 LA 12:11
Romanian Liga I
Vasile Miriuță s-a întors în Liga 1! Anunțul făcut de club cu puțin timp în urmă
07/01/2020 LA 10:29