Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Edi Iordanescu e aproape de Petrolul Ploiești. Antrenorul a pus condiții clare

Nicu Savin

Actualizat 08/08/2020 la 20:20 GMT+3

Potrivit Gazetei Sporturilor, Edi Iordănescu s-ar fi înțeles cu oficialii de la Petrolul Ploiești pentru a prelua echipa în această vară cu obiectivul clar de a promova în Liga 1 în sezonul următor. Antrenorul e dispus să pornească un nou proiect la Ploiești, dar a cerut garanții financiare și urmează să ia o decizie în zilele următoare.

Edi Iordănescu a plecat de la Gaz Metan

Credit imagine: Eurosport

Costel Enache și-a dat demisia de la Petrolul după ce a ratat promovarea, dar oficialii "lupilor" s-au mișcat repede și sunt foarte aproape de o înțelegere cu un alt antrenor cu greutate în fotbalul românesc, în persoana lui Edi Iordănescu.

Clubul a acceptat condițiile impuse de Edi Iordănescu

Se pare că principalul finanțator al Petrolului, omul de afaceri Mădălin Mihailovici, a avut discuții cu Edi Iordănescu înainte ca acest sezon din Liga a 2-a să se fi terminat, iar cei doi au căzut de comun acord ca antrenorul să preia echipa dacă va promova în prima ligă. Deși obiectivul a fost ratat, Edi Iordănescu pare dispus să pornească la drum și din Liga a 2-a, dar a impus unele condiții foarte clare.
Mădălin Mihailovici i-a promis tehnicianului stabilitate financiară și libertate totală în a gestiona trasferurile din această vară. Dar este binecunoscut faptul că Edi Iordănescu este un antrenor care nu renunță la principiile sale sub nici o formă și tocmai de aceea trebuie să analizeze bine lucrurile înainte de a lua o decizie.
picture

Edi Iordănescu a plecat de la Gaz Metan

Credit imagine: Eurosport

Principalele impedimente care ar sta în calea realizării aceste înțelegeri sunt temerile antrenorului privind implicarea politicului la echipă, lucru pe care acesta nu îl acceptă, iar în trecut și-a manifestat de mai multe ori nemulțumirea față de această problemă.
Pe de altă parte, fanii "lupilor" l-au criticat tot mai des în ultima vreme pe Mihailovici că își depășește atribuțiile, implicându-se la echipă mai mult decât ar fi cazul în loc să angajeze oameni pricepuți la fenomen.
Deși salariul lui Iordănescu ar fi unul mai degrabă de Liga 1, iar proiectul ar fi unul pe termen lung, cu un contract pe 4 ani, rămâne de văzut dacă antrenorul va accepta până la urmă să meargă la Ploiești.
Edi Iordănescu s-a despărțit de Gaz Metan în această primăvară, motivele principale fiind nerespectarea unor promisiuni făcute de oficialii medieșenilor.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo