Florin Niță a reprezentat singurul câștig real din pauza internațională pentru naționala României. Portarul de 33 de ani a fost cel mai bun om al tricolorilor, iar evoluțiile sale bune constante au fost remarcate și de clubul său. Drept urmare, cei de la Sparta Praga au făcut toate demersurile pentru ca românul să își prelungească contractul, iar ieri a fost făcut anunțul oficial, la prezentare fiind prezent și Tomas Rosicky, fostul mare jucător al celor de la Arsenal.
"Din iarna anului 2018, când a intrat prima dată în vestiarul Spartei, Florin Niţă ne-a salvat de multe ori pielea cu intervenţii importante în meciuri importante. În amintirea noastră recentă, cu toţii avem imaginea penaltiului apărat la sfârşitul meciului câştigat în februarie, la Olomouc. Şi acum suntem bucuroşi să anunţăm că vom continua să vedem intervenţii similare! Florin Nita rămâne unul dintre noi, rămâne spartan! El şi-a prelungit contractul până în 2023", a precizat clubul, pe site-ul oficial.

Fanii Spartei Praga, mesaj emoționant pentru Florin Niță

Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Florin Niță, cu gândul la Qatar 2022 după victoria cu Armenia: "România merită, avem obiectiv măreț"
11/10/2021 LA 21:39
La scurt timp după anunțul prelungirii contractului, fanii cehi au publicat un clip video în care apar suporterii praghezi purtând tricouri și fulare cu chipul noului "număr 1" din poarta naționalei României: "Ne bucurăm că te avem, Florin!", a fost mesajul general al fanilor lui Sparta Praga. Suporterii au avut doar cuvinte de laudă la adresa goalkeeper-ului român: "Era imperios necesar să păstrăm la club un astfel de jucător", "În sfârșit! Vă mulțumesc foarte mult, era nevoie" sau "Da, va fi o legendă a Spartei Praga" au fost doar câteva dintre mesajele cehilor.
"Este un pas mare pentru mine şi pentru familia mea şi sper să continui cu performanţe similare. De asemenea, am discutat despre decizia de a continua cu familia mea şi sunt foarte fericit să rămân la Sparta încă doi ani", a spus Niţă, după semnarea contractului.În vârstă de 33 de ani, internaţionlul român a mai evoluat la Concordia Chiajna şi FCSB. El a devenit portarul primei reprezentative după ce Ciprian Tătăruşanu şi Sliviu Lung jr. s-au retras de la echipa naţională.
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
'Tricolorii' au susținut primul antrenament în formulă completă înainte de duelul cu Germania
04/10/2021 LA 19:54
Europa League
Remiză albă pentru Moruțan și Cicâldău! Rangers, fără victorie în Europa League! Rezultatele serii
30/09/2021 LA 19:10