Cristiano Ronaldo a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus, dar antrenorul său de la echipa națională consideră că starul de la Juventus nu a contactat virusul în cantonamentul lusitanilor. Acesta a declarat că toate regulile și protocoalele referitoare la coronavirus au fost respectate cu strictețe de când naționala portugheză s-a reunit în vederea partidelor din această lună, amicalul cu Spania și meciurile cu Franța și Suedia din Liga Națiunilor.
"De lunea trecută am fost total închiși aici. Am venit, am fost testați și nu a mai intrat nimeni. La prima acțiune (în septembrie) nu am avut probleme, dar s-a întâmplat ceva aici și nu din cauza nerespectării regulilor. Nu aici l-a atacat virusul.", a spus Fernando Santos, citat de mundodeportivo.com.
Santos a dat asigurări că Ronaldo se simte foarte bine, este asimptomatic și își dorește să revină cât mai repede pe teren. De asemenea, selecționerul a admis că lipsa golgheterului este o problemă, dar are mare încredere în ceilalți jucători: "Orice jucător care lipsește din cauza COVID-19 este o pierdere, cea a lui Ronaldo este una mai mare, dar am încredere absolută în cei care vor juca. Planul este același, dinamica este diferită. Cristiano are propriile sale caracteristici, dar această echipă a demonstrat deja că are capacitatea de a răspunde colectiv. Am mai jucat fără Cristiano și am făcut-o foarte bine."
Premier League
Condiția pusă de Cristiano Ronaldo pentru a rămâne la Manchester United și sezonul viitor
ACUM 11 ORE
https://i.eurosport.com/2020/10/14/2914610.jpg

Cristiano Ronaldo ar putea fi pe teren cu Barcelona

În această după-amiază, Ronaldo a ieșit pe terasa camerei sale de la sediul de cantonament pentru a urmări antrenamentul coechipierilor săi, iar potrivit presei italiene urmează să zboare la Torino pentru a petrece perioada de izolare.
Regulile din Italia sunt ceva mai lejere, în sensul că presupun o perioadă de izolare de numai 10 zile, în loc de 14 cum este în Portugalia, astfel că Ronaldo va putea efectua un test pe data de 21 octombrie. Dacă va ieși negativ, atunci lusitanul ar putea fi prezent pe teren în meciul dintre Juventus și Barcelona, care este programat pe 28 octombrie.
Restul jucătorilor portughezi au fost supuși altor teste după ce Cristiano Ronaldo a ieșit pozitiv și toți au obținut un rezultat negativ. Portugalia va juca în această seară contra Suediei, în Liga Națiunilor, pe stadionul Jose Alvalade din Lisabona. Echipa portugheză conduce grupa a 3-a cu 7 puncte, la fel ca și Franța, care joacă tot astăzi, în deplasare contra Croației.
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Cristiano Ronaldo, cu gândul la barajul de calificare la CM din Qatar! "Va fi o bătălie frumoasă"
14/01/2022 LA 17:44
Premier League
Zvonurile privind plecarea lui Ronaldo de la Manchester United, desființate! "Nu e stilul lui"
12/01/2022 LA 10:23