Florin Bratu, selecționerul naționalei U21, i-a făcut o propunere surpriză noului selecționer al echipei naționale a României. Bratu e convins că Radu Drăgușin poate face față la naționala mare, chiar dacă el a refuzat să-l titularizeze la naționala U21 anul trecut. Ulterior, fotbalistul a refuzat convocarea lui Bratu, precizând că vrea să rămână concentrat pe echipa de club, Sampdoria, la acel moment.
De curând, Radu Drăgușin a bifat cea de-a 3-a apariție în tricoul Salernitanei, în remiza cu AC Milan, scor 2-2. În vârstă de 20 de ani, fotbalistul a fost integralist în toate cele 3 confruntări, fiind admirat pentru evoluțiile avute. Din acest motiv, Florin Bratu crede că Drăgușin ar reprezenta o foarte bună variantă și pentru naționala mare, condusă acum de Edi Iordănescu.
Serie A
Radu Drăgușin, dorit de o echipă de top! Cât ar putea încasa Juventus în schimbul lui
17/05/2022 LA 15:28

Radu Drăgușin, propus la naționala mare de către Florin Bratu

"M-aș bucura dacă Edi îl va convoca pentru el. În momentul de față, e unul dintre puținii jucători pe care îi avem în Serie A și joacă meci de meci. Joacă pe postul lui, ceea ce nu vedeam la Sampdoria. Se vede că se simte mult mai confortabil aici, lângă un jucător cu experiență, cum este Fazio. Joacă bine, joacă constant, își câștigă duelurile unu contra unu, e destul de concentrat. Are o intensitate în ultima perioadă atât în joc, cât și în ceea ce privește duelurile. Vedem un progres din partea lui și ne bucură pe toți.
Este un jucător care abia a făcut 20 de ani. Dacă în urmă cu câteva luni eram puțin îngrijorați că nu joacă de peste 10 luni la nivel de seniori, iată că acum vine tare din urmă și ne bucură. Avem nevoie de calitate, de jucători cu caracter. Radu e jucător curajos, puternic, are profilul necesar ca fundaș central și poate crește în continuare", a spus Florin Bratu pentru Digi Sport.
Fotbal
6 stranieri, pe lista preliminară a lui Florin Bratu pentru amicalele cu Georgia și Slovacia
13/05/2022 LA 13:47
Serie A
Juventus pune mare preț pe Radu Drăgușin! Ce sumă vor italienii în schimbul fundașului de 20 de ani
09/05/2022 LA 11:54