După eșecul din Supercupă, paharul pare să se fi umplut pentru conducerea catalană, care a înțeles că echipa nu poate avea rezultate mari sub conducerea actualului staff tehnic. S-au purtat discuții intense cu Xavi, fostul mare mijlocaș, dar acesta a refuzat propunerea, considerându-se încă "necopt" pentru o asemenea poziție.
Conducerea de pe Camp Nou nu a renunțat însă la ideea găsirii unui înlocuitor. Dimpotrivă, presa catalană anunță la unison că foarte probabil astăzi va fi ultima zi a lui Valverde ca tehnician al Barcelonei.

Negocieri intense pentru Valverde

Liga Campionilor UEFA
Ancelotti a intrat în istoria Champions League! Ce a realizat italianul după finala de la Paris
ACUM 2 ORE
În acest moment, se poartă negocieri intenseu Mauricio Pochettino, antrenorul care a dus-o pe Tottenham până în finala Champions League. Acesta are marele avantaj că e liber de contract, după despărțirea de Spurs, și e familiarizat cu Barcelona. El a evoluat în două rânduri pentru Espanyol, pentru ca apoi să fie timp de trei ani antrenorul rivalei formației blaugrana.
Potrivit radioului catalan RAC1, discuțiile purtate aseară între părți au fost extrem de productive și în acest moment se mai discută doar anumite clauze. Există, așadar, șanse foarte mari ca tehnicianul de 47 de ani să preia Barcelona.
De notat că Pochettino este unul dintre cei mai curtați antrenori în acest moment. S-a scris intens despre interesul lui Bayern pentru el, însă bavarezii au anunțat public că până la finalul sezonului vor merge cu interimarul Hans-Dieter Flick. Fostul antrenor al lui Spurs a fost și în atenția lui Manchester United, însă Solskjaer s-a "salvat" de fiecare dată când boardul se gândea la demiterea lui.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga Campionilor UEFA
Thibaut Courtois, reacție genială după ce a închis poarta lui Real Madrid în finala Champions League
ACUM 2 ORE
Liga Campionilor UEFA
Reacții în lanț în lumea fotbalului, după anularea golului marcat de Benzema în finala UCL
ACUM 3 ORE