Emil Jula, fost atacant la echipe precum Energie Cottbus, Oțelul Galați, Universitatea Cluj sau MSV Duisburg, a decedat la vârsta de 40 de ani. Din primele informații apărute în spațiul public, acesta ar fi suferit un infarct. Jula a decis să se retragă din fotbal în 2018, după o experiență în ligile inferioare din Germania, la TuS Bersenbruck.
Informația privind cauza decesului lui Emil Jula a fost confirmată de oficialii celor de la U Cluj, club pentru care fostul atacant a evoluat între 1998 și 2006 și, ulterior, între iulie și septembrie 2014.

S-a stins din viață Emil Jula, la doar 40 de ani

Fotbal
Moartea lui Emil Jula, tulburătoare pentru foștii colegi! Gabi Giurgiu: "Nu-mi vine să cred!"
22/08/2020 LA 12:02
Jula s-a născut și a copilărit la Cluj, acolo unde a și început să joace fotbal, pentru Universitatea. Ulterior, fostul atacant a plecat la Oțelul Galați, unde a stat preț de două sezoane. În 2008, atacantul a fost transferat de Energie Cottbus, formație la care a strâns 100 de meciuri, 29 de goluri și 24 de pase decisive, 27 dintre aceste partide fiind în Bundesliga.
Tot în Germania, Jula a mai jucat pentru MSV Duisburg și VfL Osnabruck. În 2013, după ce a avut o experiență și în Cipru, la Anorthosis, clujeanul s-a întors în fotbalul românesc, la Ceahlălul Piatra Neamț, unde a stat un sezon, înainte să se întoarcă la U Cluj, respectiv Oțelul.
Fotbal
Cristi Munteanu, devastat de moartea lui Emil Jula la doar 40 de ani: "E o mare dramă!"
22/08/2020 LA 11:24
Liga
Agentul lui Dembele, sunat de reprezentantul unui club uriaș! Ziariștii au surprins momentul
ACUM 8 ORE