Real Madrid a decis să-l împrumute pe Luka Jovic până în vară la Eintracht Frankfurt, iar această mutare este de bun augur pentru atacantul sârb. În numai 106 de minute jucate în 4 meciuri de Bundesliga, Jovic a dat deja 3 goluri, cu unul mai mult decât reușise într-un sezon și jumătate la Real.
Reușitele lui Jovic din Bundesliga nu pot decât să aducă frustrare în tabăra fanilor lui Real Madrid, mai ales că echipa lui Zidane a arătat seriaose probleme în ofensivă în ultima perioadă. Cotat în prezent la 20 de milioane de euro potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt, Luka Jovic a fost cumpărat de Real Madrid în 2019 în schimbul a 63 de milioane de euro. De curând, sârbul a vorbit pe larg despre lipsurile pe care le-a resimțit la Real Madrid.

Frankfurt vrea să-l răscumpere pe Luka Jovic de la Real Madrid

Serie A
Varianta de rezervă pregătită de Milan în cazul în care nu va reuşi să-l transfere pe Giroud
30/06/2021 LA 15:20
"Nimeni nu poate spune cu siguranță ce se va întâmpla în vară. Este incredibil de dificil să facem planuri în aceste vremuri atât de grele", a spus Fredi Bobic, directorul sportiv al lui Eintracht Frankfurt. Oficialul este de părere că Jovic a reușit să-și regăsească pofta de joc în Bundesliga, dar că este departe de nivelul lui maxim.
"Totul depinde de Luka, cât de repede poate să-și recapete forma de joc pe care a arătat-o aici, la Frankfurt", a spus Bobic când a fost întrebat dacă există posibilitatea ca Andre Silva și Jovic să joace amândoi în atac. În prezent, fostul jucător al Sevillei este titular la Eintracht după ce a înscris șapte goluri în ultimele cinci apariții în Bundesliga: "Andre este foarte cosntant, așa că trebuie să vedem dacă vom schimba sistemul. Depinde de mulți factori", a explicat Bobic.
Cât despre viitorul lui Luka Jovic, directorul sportiv a păstrat ușile deschise sperând la o răscumpărare a lui Jovic de la Real Madrid: "Să visezi este întotdeauna permis. Păstrăm o relație bună cu Real Madrid și am reușit să obținem o înțelegere potrivită pentru ambele părți. În acest moment, nimeni nu poate spune cu certitudine ce se va întâmpla în vară. Este incredibil de dificil să facem planuri acum, dar ni-l dorim pe Luka aici", a mai spus Bobic.
Liga
"De vânzare!". Real Madrid se schimbă din temelii: Perez vinde 8 jucători pentru a-l lua pe Mbappe
19/05/2021 LA 06:33
Liga
Real Madrid are planul pentru transferul lui Haaland! 2 jucători importanți incluși în tranzacție
18/02/2021 LA 11:34