Real Madrid a decis să-l împrumute pe Luka Jovic până în vară la Eintracht Frankfurt, iar această mutare este de bun augur pentru atacantul sârb. În numai 106 de minute jucate în 4 meciuri de Bundesliga, Jovic a dat deja 3 goluri, cu unul mai mult decât reușise într-un sezon și jumătate la Real.
Reușitele lui Jovic din Bundesliga nu pot decât să aducă frustrare în tabăra fanilor lui Real Madrid, mai ales că echipa lui Zidane a arătat seriaose probleme în ofensivă în ultima perioadă. Cotat în prezent la 20 de milioane de euro potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt, Luka Jovic a fost cumpărat de Real Madrid în 2019 în schimbul a 63 de milioane de euro. De curând, sârbul a vorbit pe larg despre lipsurile pe care le-a resimțit la Real Madrid.

Frankfurt vrea să-l răscumpere pe Luka Jovic de la Real Madrid

Liga
Ancelotti a confirmat absența lui Benzema din El Clasico! Ce înlocuitor va alege pentru francez
19/03/2022 LA 17:35
"Nimeni nu poate spune cu siguranță ce se va întâmpla în vară. Este incredibil de dificil să facem planuri în aceste vremuri atât de grele", a spus Fredi Bobic, directorul sportiv al lui Eintracht Frankfurt. Oficialul este de părere că Jovic a reușit să-și regăsească pofta de joc în Bundesliga, dar că este departe de nivelul lui maxim.
"Totul depinde de Luka, cât de repede poate să-și recapete forma de joc pe care a arătat-o aici, la Frankfurt", a spus Bobic când a fost întrebat dacă există posibilitatea ca Andre Silva și Jovic să joace amândoi în atac. În prezent, fostul jucător al Sevillei este titular la Eintracht după ce a înscris șapte goluri în ultimele cinci apariții în Bundesliga: "Andre este foarte cosntant, așa că trebuie să vedem dacă vom schimba sistemul. Depinde de mulți factori", a explicat Bobic.
Cât despre viitorul lui Luka Jovic, directorul sportiv a păstrat ușile deschise sperând la o răscumpărare a lui Jovic de la Real Madrid: "Să visezi este întotdeauna permis. Păstrăm o relație bună cu Real Madrid și am reușit să obținem o înțelegere potrivită pentru ambele părți. În acest moment, nimeni nu poate spune cu certitudine ce se va întâmpla în vară. Este incredibil de dificil să facem planuri acum, dar ni-l dorim pe Luka aici", a mai spus Bobic.
Premier League
Arsenal se reorientează după ce l-a ratat pe Vlahovic! Arteta vrea un vârf care a costat o avere
25/01/2022 LA 09:24
Liga Campionilor UEFA
Ancelotti, întrebat despre meciul Bayern - Barcelona. Răspunsul dat de tehnicianul lui Real Madrid
08/12/2021 LA 05:48