Real Madrid a decis să-l împrumute pe Luka Jovic până în vară la Eintracht Frankfurt, iar această mutare este de bun augur pentru atacantul sârb. În numai 76 de minute jucate în 3 meciuri de Bundesliga, Jovic a dat deja 3 goluri, cu unul mai mult decât reușise într-un sezon și jumătate la Real.
Reușitele lui Jovic din Bundesliga nu pot decât să aducă frustrare în tabăra fanilor lui Real Madrid, mai ales că echipa lui Zidane a arătat seriaose probleme în ofensivă în ultima perioadă. Cotat în prezent la 20 de milioane de euro potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt, Luka Jovic a fost cumpărat de Real Madrid în 2019 în schimbul a 63 de milioane de euro.

Luka Jovic a rupt tăcerea despre diferențele dintre Eintracht Frankfurt și Real Madrid

Liga Campionilor UEFA
Ancelotti, întrebat despre meciul Bayern - Barcelona. Răspunsul dat de tehnicianul lui Real Madrid
08/12/2021 LA 05:48
Luka Jovic a fost prezentat oficial la Eintracht de abia azi, după ce a disputat deja trei meciuri în Budesliga. La conferința de presă, sârbul a vorbit despre prezentul carierei lui, dar și despre experiența de la Real Madrid, având un discurs elogios la adresa "galacticilor" lui Zinedine Zidane: "Sunt foarte fericit pentru revenirea mea aici, mă simt foarte confortabil, iar asta s-a văzut pe teren. Am înscris două goluri la Real Madrid în cariera mea, iar aici am deja 3 înscrise în doar 3 partide. Orașul, clubul și echipa sunt pe placul meu, de aceea mă simt aici atât de bine", a spus Luka Jovic, potrivit Mundo Deportivo.
"La Madrid am fost ghinionist. Accidentările mi-au luat din avânt, iar pe plan personal nu m-am putut adapta. Sunt recunoscător pentru revenirea la Frankfurt, am fost primit extraordinar. Sunt norocos pentru șansa de a mă fi antrenat zi de zi alături de cie mai buni jucători din lume. La Madrid am câștigat multă experiență și mă consider un jucător mai bun. În ciuda faptului că nu am avut continuitate pe teren, rămân cu multe lucruri pozitive de la Madrid. Zidane și Hutter sunt doi antrenori fenomenali. Zidane e foarte bun, dar e mai simplu pentru mine să comunic cu Adi în engleză, pentru că nu vorbesc fluent în spaniolă. Acest tip de detaliu contează enorm pentru mine.
Problemele mele la Madrid au avut de-a face cu timpul foarte puțin pe care l-am avut la dispoziție pe teren, în meciurile oficiale. Nu e niciodată ușor într-o echipă ca Real Madrid, unde stilul este diferit și presiunea mereu foarte mare. De aceea este foarte bine că am putut reveni la Frankfurt. Nu vreau să privesc spre viitor deocamdată, la revenirea la Real Madrid, sunt concentrat pe ce am de făcut aici. Vreau să fiu apt să joc pentru 90 de minute. Nu mai am ce să demonstrez nimănui, știu că sunt un jucător bun și oricine mă va urmări își va da seama că așa e", a mai spus Luka Jovic la conferința de presă.
Fotbal
Real Madrid, succes mare pe terenul lui Sociedad! Benzema s-a "rupt"
04/12/2021 LA 21:49
Liga
Isco a refuzat să se mai încălzească, convins că Ancelotti nu îl bagă. Antrenorul a salvat situația
22/11/2021 LA 10:23