Prima înfrângere a lui Xavi în funcția de antrenor al Barcelonei a avut parte, dincolo de rezultat, de un moment extrem de neplăcut. După ceva mai mult de jumătate de oră din partida cu Betis, Gavi a fost nevoit să fie schimbat din cauza unei probleme la cervicală. Într-o fază anterioară, fundașul dreapta al oaspeților, Bellerín, a trimis cu putere o minge care a lovit capul tânărului jucător de la Barça, care în cădere, s-a lovit și de piciorul fundașului. Câteva minute mai târziu, Gavi s-a prăbușit pe iarbă.
Medicii de la Barça l-au tratat imediat și, după ce i-au pus un guler, au decis să-l retragă de pe teren pe targă, în ovația tribunelor. Gavi a preferat să nu se ridice, pentru a nu risca nimic. De fapt, mai mult ca sigur că decizia nu i-a aparținut, catalanii respectând protocolul de comoție. Imediat, Gavi a fost transportat la spital pentru a face niște investigații, Xavi însuși confirmând acest lucru în conferința de presă de după meci.
Liga
Chelsea vrea să transfere un jucător de la Barcelona! Cine este fotbalistul dorit de Tuchel
IERI LA 14:36
CITEȘTE ȘI:
RONALDO NU A MAI SUPORTAT SĂ AUDĂ CE SPUNE CASSANO DESPRE EL ȘI A FĂCUT ROST DE NUMĂRUL LUI. SCHIMB INCREDIBIL DE MESAJE

Gavi, în afara oricărui pericol

Gavi nu a suferit nimic grav, doar șocul impactului năucindu-l. El nu a fost reținut la spital, testele făcute indicând că e în afara oricărui pericol.
Jucătorul, care a început fotbalul la la juniorii lui Betis, revenise titular în echipa lui Xavi, iar părinţii săi erau la Camp Nou, deplasându-se special în Catalunya pentru a-l urmări.
Barcelona este pe 7 după înfrângerea de azi, cu 23 de puncte acumulate după 15 partide.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Liga
Barcelona lucrează la o super-lovitură! Cine e "uriașul" dorit de Xavi pentru întărirea defensivei
14/01/2022 LA 10:24
Liga
Barcelona a anunțat despărțirea de un jucător de doar 18 ani! La cine a renunțat Xavi
13/01/2022 LA 12:17