Cel mai scump jucător vândut vreodată de un club din Premier League, Philippe Coutinho, se poate întoarce în Anglia la fostul său club, FC Liverpool.
Liverpool a încasat 160 de milioane de euro pentru transferul lui Coutinho, însă nu s-a adaptat deloc la Barcelona și a sfârșit cedat sub formă de împrumut la Bayern. Însă nici clubul german nu a dorit să-l transfere definitiv.

Coutinho l-a sunat pe Klopp

Liga
Barcelona are de unde alege! Nume uriașe pe lista interminabilă de jucători oferiți lui Xavi
19/01/2022 LA 10:56
Conform jurnalistului Kevin Palmer, Coutinho a vorbit direct cu Jurgen Klopp despre dorința sa de a reveni la Liverpool, recunoscând că plecarea la Barcelona a fost o greșeală.
Coutinho i-a transmis lui Klopp și că este dispus să revină pe un salariu mai mic decât cel pe care îl are în prezent. Agentul jucătorului, Kia Joorabchian, a declarat public că Philippe Coutinho își dorește să revină la Liverpool.
Decizia este acum la cei de la Liverpool. Aceștia sunt conștienți de pretențiile celor de la Barcelona și trebuie să decidă dacă pot să își permită readucerea lui Coutinho. Asta în condițiile în care Liverpool s-a retras din lupta pentru semnătura lui Timo Werner tocmai din cauza situației financiare.
Între timp, Liverpool se pregătește de revenirea pe teren. Pe 21 iunie, de la ora 21.00, are loc derby-ul contra celor de la Everton, partidă transmisă în direct de Eurosport.

Premier League revine din 17 iunie la Eurosport!

Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53