Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Spaniolul Juankar și-a pierdut parțial auzul, după ce a fost lovit de o petardă în haosul din Olympiakos -Panathinaikos

Maria Olteanu

Publicat 23/10/2023 la 20:08 GMT+3

Derby-ul Greciei dintre Olympiakos și Panathinaikos, disputat duminică seara, a fost întrerupt în repriza a doua, la scorul de 1-1, după ce o petardă aruncată de fani l-a lovit pe Juankar, jucătorul spaniol al oaspeților. Acesta a ajuns la spital, iar primele informații sunt destul de grave vizavi de starea acestuia.

Olympiakos - Panathinaikos. Sursa: Twitter.

Credit imagine: Eurosport

Olympiakos și Panathinaikos s-au întâlnit duminică seara în derby-ul Greciei, în etapa a 8-a a campionatului. Georgios Vagiannidis a deschis scorul în favoarea oaspeților în minutul 28, dar nimic nu avea să anunțe haosul ce a urmat după pauză.
În debutul reprizei secunde, Olympiakos a egalat prin Mady Camara. În bucuria fanilor gazdă, mai multe petarde au fost aruncate spre gazon, una dintre ele lovindu-l pe Juankar.
Jucătorul spaniol al celor de la Panathinaikos se afla pe marginea terenului și își făcea încălzirea, moment în care a avut loc nefericitul moment.
Echipele s-au retras la vestiar, iar fotbalistul accidentat a ajuns la spital, unde veștile medicilor nu au fost chiar cele mai bune.
După ce a căzut la pământ, Juankar a fost transportat la unitatea medicală pentru o analiză amănunțită a stării sale. Testele inițiale au arătat o traumă la nivelul urechii interne, care provoacă adesea instabilitate, greață și vertij.

Juankar, momente dificile după ce a fost lovit cu o petardă în derby-ul Greciei

Fundașul spaniol Juankar a suferit o contuzie labirintică și o pierdere parțială a auzului în urma petardei care a explodat lângă el în timpul derby-ului dintre Olympiacos și Panathinaikos, ceea ce a dus la suspendarea meciului de duminică, potrivit sport.es.
Fundașul stânga al echipei oaspete a căzut la pământ în timp ce făcea exerciții de încălzire, la margine terenului, după ce o petardă aruncată de fanii lui Olympiacos a explodat lângă el. Jucătorul a fost transportat la spitalul privat "Ygeia", unde va rămâne internat în continuare, după cum a anunțat luni presa sportivă elenă.
După incident, fotbaliștii lui Panathinaikos s-au retras la vestiare, iar partida nu s-a mai reluat.
Echipa oaspete a refuzat să continue meciul și, după aproape două ore, partida a fost în cele din urmă abandonată. Rezultatul final al meciului urmează să fie decis în perioada următoare.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo