Înainte de bătaia dintre englezi, Maguire a fost surprins cum purta discuții în afara clubului cu câțiva fani, însă comunicarea a degenerat la un moment dat. Au urmat câteva discuții în contradictoriu cu câțiva britanici. În final, trei dintre englezi, printre care și căpitanul lui Manchester United, au fost arestați.
Astăzi, Harry Maguire a fost dus în instanță de autoritățile elene, alături de alți doi indivizi englezi. "Violență împotriva forțelor de ordine, vătămare corporală, nerespectarea ordinelor, insulte și tentativă de dare de mită față de un angajat" sunt infracțiunile pentru care cei 3 au fost arestați și trimiși în instanță, potrivit BBC.
La ieșirea din tribunalul din apropierea insulei Syros, Harry Maguire n-a oferit vreo declarație, în ciuda numărului mare de întrebări adresate de jurnaliștii SkySports. Căpitanul lui Manchester United a mers până la mașină fără să scoată vreo vorbă, vizibil deranjat de situația în care se află.
Fotbal
Reacția lui Klopp după zvonurile privind transferul lui Mane! "Nu mi-ar putea păsa mai puțin"
ACUM 4 ORE
Singurul care a vorbit cu presa a fost avocatul lui Maguire. Acesta a răspuns unei singure întrebări: "Harry Maguire este liber?". Avocatul a răspuns scurt: "La ora actuală, da". Potrivit sursei citate, Harry Maguire a pledat nevinovat în fața acuzațiilor prezentate de autoritățile elene.
Mai jos, momentul în care Harry Maguire părăsește tribunalul din Grecia:

Harry Maguire ar putea reveni în Anglia, dacă își va cere scuze pentru incidentul din Grecia

Potrivit SkySports, momentan nu se știe sigur ce infracțiune a săvărșit Maguire. Pe lista poliției elene se numără inclusiv dare de mită către un oficial, infracțiune care se poate pedepsi cu până la 3 ani de închisoare.
Presa din Grecia susține că Harry Maguire ar fi ajuns la o înțelegere cu autoritățile elene, în urma căreia fundașul va trebui să se întoarcă pe insula Mykonos - unde a avut loc incidentul - pentru a-și cere scuze în legătură cu problemele create. În acest fel, fundașul lui United ar putea primi permisiunea să revină în Anglia.
În mod normal, Maguire ar trebui să se întoarcă la tribunalul din Grecia marți, însă internaționalul englez ar putea fi scutit de acest lucru dacă își va cere scuze în fața oamenilor cu care a intrat în conflict.
Ligue 1
"Mbappe va face istorie!" Ronaldinho, convins că starul lui PSG este cel mai bun jucător din Franța
ACUM 4 ORE
Romanian Liga I
Dusan Uhrin, ferm înainte de returul barajului cu U Cluj! "Situația clubului nu este prea bună!"
ACUM 6 ORE