Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Situația se complică pentru Maguire, după ce a fost arestat în Grecia! Ce a decis poliția elenă

Cosmin Cioboata

Publicat 21/08/2020 la 19:17 GMT+3

Harry Maguire, căpitanul lui Manchester United, a fost arestat în Grecia după ce s-a luat la bătaie cu alți compatrioți în afara unui bar din Mykonos. Când poliția elenă a intervenit, britanicii s-au îmbrâncit și cu aceștia, înjurându-i și agresându-i fizic.

Harry Maguire, fundașul lui Manchester United

Credit imagine: Eurosport

Înainte de bătaia dintre englezi, Maguire a fost surprins cum purta discuții în afara clubului cu câțiva fani, însă comunicarea a degenerat la un moment dat. Au urmat câteva discuții în contradictoriu cu câțiva britanici. Drept rezultat, trei dintre englezi, printre care și căpitanul lui Manchester United, au fost arestați la primele ore ale dimineții.
În urmă cu puțin timp, BBC a informat că poliția elenă i-a trimis în instanță pe Harry Maguire și pe alți doi indivizi implicați în altercația din această dimineață. "Violență împotriva forțelor de ordine, vătămare corporală, nerespectarea ordinelor, insulte și tentativă de dare de mită față de un angajat" sunt infracțiunile pentru care cei 3 au fost arestați și trimiși în instanță, potrivit sursei citate.
Dintre toate infracțiunile, cea mai gravă este violența împotriva polițiștilor, motiv pentru care situația s-ar putea complica pentru Harry Maguire. În cel mai bun caz, fundașul englez va scăpa numai cu un avertisment sau cu o amendă.

Manchester United, reacție oficială în cazul lui Harry Maguire

Prin intermediul unui comunicat, Manchester United transmite faptul că știe despre altercația în care a fost implicat jucătorul lor: “Clubul a luat la cunoștință presupusul incident în care a fost implicat Harry Maguire aseară în Mykonos. Contactul cu Harry a fost făcut și cooperează fără probleme cu autoritățile din Grecia. La acest moment nu vom face niciun alt comentariu”, au transmis "diavolii".
Harry Maguire a devenit în vara anului trecut cel mai scump fundaş din istorie după ce Manchester Unided a plătit 80 de milioane de lire sterline (87 de milioane de euro) clubului Leicester, pentru a obţine transferul jucătorului. În vârstă de 27 de ani, Maguire şi-a făcut junioratul al Sheffield United, apoi a trecut la Hull City.
După ce a mai fost împrumutat la Wigan, fundaşul a fost cumpărat de Leicester în vara anului 2017, cu 12 milioane de lire sterline plus bonusuri, care puteau duce la 17 milioane de lire sterline suma transferului. Cu Manchester United, Maguire a semnat un contract pe şase ani. Înaintea lui, cel mai scump fundaş din lume a fost olandezul Virgil Van Dijk, pentru care Liverpool a plătit, în ianuarie 2018, suma de 84 de milioane de euro clubului Southampton.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo