Înainte de bătaia dintre englezi, Maguire a fost surprins cum purta discuții în afara clubului cu câțiva fani, însă comunicarea a degenerat la un moment dat. Au urmat câteva discuții în contradictoriu cu câțiva britanici. Drept rezultat, trei dintre englezi, printre care și căpitanul lui Manchester United, au fost arestați la primele ore ale dimineții.
În urmă cu puțin timp, BBC a informat că poliția elenă i-a trimis în instanță pe Harry Maguire și pe alți doi indivizi implicați în altercația din această dimineață. "Violență împotriva forțelor de ordine, vătămare corporală, nerespectarea ordinelor, insulte și tentativă de dare de mită față de un angajat" sunt infracțiunile pentru care cei 3 au fost arestați și trimiși în instanță, potrivit sursei citate.
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11
Dintre toate infracțiunile, cea mai gravă este violența împotriva polițiștilor, motiv pentru care situația s-ar putea complica pentru Harry Maguire. În cel mai bun caz, fundașul englez va scăpa numai cu un avertisment sau cu o amendă.

Manchester United, reacție oficială în cazul lui Harry Maguire

Prin intermediul unui comunicat, Manchester United transmite faptul că știe despre altercația în care a fost implicat jucătorul lor: “Clubul a luat la cunoștință presupusul incident în care a fost implicat Harry Maguire aseară în Mykonos. Contactul cu Harry a fost făcut și cooperează fără probleme cu autoritățile din Grecia. La acest moment nu vom face niciun alt comentariu”, au transmis "diavolii".
Harry Maguire a devenit în vara anului trecut cel mai scump fundaş din istorie după ce Manchester Unided a plătit 80 de milioane de lire sterline (87 de milioane de euro) clubului Leicester, pentru a obţine transferul jucătorului. În vârstă de 27 de ani, Maguire şi-a făcut junioratul al Sheffield United, apoi a trecut la Hull City.
După ce a mai fost împrumutat la Wigan, fundaşul a fost cumpărat de Leicester în vara anului 2017, cu 12 milioane de lire sterline plus bonusuri, care puteau duce la 17 milioane de lire sterline suma transferului. Cu Manchester United, Maguire a semnat un contract pe şase ani. Înaintea lui, cel mai scump fundaş din lume a fost olandezul Virgil Van Dijk, pentru care Liverpool a plătit, în ianuarie 2018, suma de 84 de milioane de euro clubului Southampton.
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53
Premier League
Arsenal, transfer neaşteptat! Arteta e pe urmele unui fost mare atacant al lui Chelsea
15/01/2022 LA 15:24